0

GASTRITOL lozenges 20 pastilek

Doplněk stravy se sladidly obsahující výtažky z bylin pro podporu správného trávení.
Více informací
GASTRITOL
Skladem
137,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Doplněk stravy se sladidly obsahující výtažky z bylin pro podporu správného trávení (meduňka, lékořice a zázvor), pravidelného pohybu střev (lékořice) a funkci trávicího systému (heřmánek).
GASTRITOL

Parametry

EAN
7640176591679
Výrobce
Bolder Arzneimittel GmbH & Co. KG, Köln
3x denně 1 pastilka
Plnidlo a sladidlo: maltitol; plnidlo: arabská guma; extrakt z listů meduňky lékařské (Melissa officinalis (L)-D/E 3-5: 1); extrakt z kořene lékořice lysé sušený rozprašováním (Glycyrrihiza glabra); CO2 extrakt z květů heřmánku pravého (Chamomilla recutita - D/E 19-26:1); leštící látka: triglyceridy; aroma: hořčicová tinktura; CO2 extrakt z oddenku zázvorovníku lékařského (Zingiber officinalis - D/E 3-5:1) -; aroma, peprmintový extrakt, sladidlo: sukralóza; aroma: mentol, kmínový extrakt; voda.
Doplněk stravy se sladidly. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt není určen pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při alergii na kteroukoliv složku produktu. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

GASTRITOL lozenges 20 pastilek

137,00 Kč