0
  • Galmed 3za2

GALMED Gastrocid mint 60 tablet

Doplněk stravy se sladidly a mátovou příchutí. Vhodný pro podporu normální činnosti trávicí soustavy, střev a proti nadýmání.
Více informací
GALMED
Skladem
97,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

neutralizátor HCl zdroj vápníku a hořčíku na přírodní bázi bez alergenů, non GMO, vhodný pro vegany Gastrocid mint obsahuje přírodní dolomit, speciálně rozemletý na mikročástice. Dolomit je z hlediska chemického složení uhličitan vápenato-hořečnatý. Při styku s kyselinou chlorovodíkovou (HCl) dochází k neutralizační reakci, při níž vznikají chloridy vápníku a hořčíku, voda a oxid uhličitý. Vápník přispívá ke správné činnosti trávicích enzymů.
GALMED

Parametry

EAN
8594058230790
8594058230790
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
60 ks
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Galmed a.s.
Akce
Galmed 3za2
1-4 tablety dle potřeby užívat mezi jídly, nejlépe tablety cucat v ústech a rozpuštěný obsah postupně polykat, případně rozkousat a zapít vodou. Během dne neužívejte více než 10 tablet.
Mikronizovaný dolomit, mikrokrystalická celulóza-plnidlo, sacharóza a steviol glykosidy – sladidla, PVP/VA kopolymer – stabilizátor, barvivo chlorofyl, peprmátové aroma, stearan hořečnatý – protispékavá látka. Potah: HPMC, PVP/VA kopolymer.
Přípravek není určen pro děti do 12 let věku. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování, skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25° C.Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Neužívejte současně s léky a dodržujte odstup min. 1 hodinu po/před podáním léků.

GALMED Gastrocid mint 60...

97,00 Kč