0

Imunoglukan P4H lotion 250 ml

Kosmetický přípravek ve formě tělového mléka. Obsahuje originální aktivní látku Imunoglukan®, rostlinné oleje (arganový olej, makadamiový olej, mandlový olej, olivový olej, bambucké máslo), panthenol a vitamin E.
Více informací
Imunoglukan
Skladem
375,00 Kč Vč. DPH

(1,50 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Imunoglukan P4H lotion 250 ml

Intenzivně hydratuje všechny typy pokožky. Regenerace, ochrana a udržování dobrého stavu kůže. Zvýšení elasticity pokožky. Péče o pokožku po opalování a ozáření. Vhodný na suchou kůži se sklonem k atopii. Lehce roztíratelný na velké plochy.
Imunoglukan

Parametry

EAN
8588002084386
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mléko
Velikost balení
250 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Aplikujte na pokožku 2 až 3krát denně.
AQUA, PEG-6 STEARATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, TRIOLEIN, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, DIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, CETYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PANTHENOL, GLYCERYL DIOLEATE, GLYCOL STEARATE, PEG-32 STEARATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, C10-18 TRIGLYCERIDES, TOCOPHERYL ACETATE, BETAGLUCAN, XANTHAN GUM, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, DISODIUM EDTA, O-CYMEN-5-OL, GLUCONOLACTONE, SODIUM BENZOATE, CALCIUM GLUCONATE.
Nepoužívejte přípravek v případě, že jste přecitlivělý nebo alergický na některou jeho složku. V případě aplikace topických kortikoidů nanášejte s časovým odstupem (minimálně 15 minut).

Imunoglukan P4H lotion 250 ml

375,00 Kč