0

RadioXar krém 150 ml

RadioXar krém je jemný krém s originální kombinací vysoce účinných látek. Krém má zklidňující a regenerační účinky na podrážděnou a suchou pokožku, dobře se vstřebává a je vhodný pro zklidnění a regeneraci pokožky i po radioterapii a chemoterapii.
Více informací
Radioxar
Skladem
196,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

RadioXar krém je jemný krém s originální kombinací vysoce účinných látek. Krém má zklidňující a regenerační účinky na podrážděnou a suchou pokožku, dobře se vstřebává a je vhodný pro zklidnění a regeneraci pokožky i po radioterapii a chemoterapii.n n RadioXar je krém určený ke každodenní péčin n o suchou a podrážděnou pokožku těla i obličeje a pokožku se sklonem k atopii.n Má zklidňující a regenerační účinky, pokožka znovu získává pocit komfortu, zůstává hladká a hydratovaná.n n RadioXar se vstřebává a skvěle tak vyživuje „svrchní“ vrstvy pokožky.n Radioxar obsahuje:n n kyselina hyaluronován urean měsíček lékařskýn D–panthenoln olej canolan n n RadioXar krém je kosmetický přípravek.
Radioxar

Parametry

EAN
8595112675410
8595112675410
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
150 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
kosmetický přípravek
Krém jemně roztírejte po pokožce v podrážděných místech 2-3x denně.
Účinnými látkami jsou kyselina hyaluronová, urea, měsíček lékařský, tilirozid, alantoin, arginin, niacin, D-panthenol (provitamin B5), lactil a olej canola.

RadioXar krém 150 ml

196,00 Kč