1

DR. MÜLLER Tea Tree Oil tělové a pleťové mléko 150 ml

Jemné mléko s obsahem oleje čajovníku australského. Vhodné ke každodenní péči o pokožku po mytí, sprchování, holení. Přináší úlevu při podráždění nebo svědění pokožky.
Více informací
DR. MÜLLER
Brzy skladem
165,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Přípravek zklidňuje pleť po spálení sluncem, blahodárně působí na problematickou pleť se sklonem k akné a na rozpraskanou zhrublou pokožku. Má repelentní účinek (odpuzuje komáry, klíšťata aj.).

TEA TREE OIL - TTO

Esenciální olej z divoce rostoucích stromů (Melaleuca alternifolia) nízkého vzrůstu z východního pobřeží Austrálie je používán australskými domorodci k léčbě řady nemocí již tisíce let. Dnes jsou zdrojem oleje čajovníku australského – Tea Tree Oil (TTO) – rostliny pěstované na plantážích. Využívá se jeho vynikajících antibakteriálních, antimykotických a protizánětlivých účinků v medicíně i kosmetice.

TTO působí proti širokému spektru bakterií a přispívá ke zvýšení odolnosti organismu. Velice důležitá je jeho kvalita, neboť ne všechny oleje mají vysoký obsah účinných látek (především 4-Terpineolu). Dr. Müller Pharma používá do svých výrobků zásadně nejkvalitnější farmaceutický Tea Tree Oil.

DR. MÜLLER

Parametry

EAN
8594009625705
8594009625705
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mléko
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 4 roku
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Dr. Müller Pharma s.r.o.

Naneste přiměřené množství přípravku na pokožku obličeje či celého těla a jemně rozetřete. Poté důkladně opláchněte vodou. Pro maximální efekt se doporučuje přípravek použít bezprostředně po koupeli či sprše, dokud je pokožka zavlhlá a vláčná.

Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Ethylhexanoate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Glycerin, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Xanthan Gum, Triethanolamine, Polysorbate 80, Parfum, Citronellol, Amyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate.

DR. MÜLLER Tea Tree Oil...

165,00 Kč