0

ADVANCE Maca 90 kapslí

Vysoce koncentrovaný extrakt z kořene Řeřichy peruánské známé jako Maca. Vysoká nutriční hodnota. Špičková kvalita zpracování.
Více informací
ADVANCE
Skladem
360,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Maca ADVANCE obsahuje vysoce koncentrovaný extrakt 10:1 z kořene Řeřichy peruánské známé jako Maca (Lepidium meyenii). Díky tomu jsou obsaženy biologicky aktivní látky v 10krát vyšší koncentraci než v samotném kořeni maca. Maca je oblíbenou superpotravinou, protože její konzumace přispívá k podpoře libida, vytrvalosti a vitality. Maca obsahuje vysoké množství proteinů a antioxidantů, díky tomu je vysoce nutričně hodnotná a je vhodným každodenním doplňkem zdravého jídelníčku. Maca obsahuje množství vitaminů, minerálů a dalších přírodních látek. Tělo tyto látky při užívání macy přijímá v přirozené podobě a ne synteticky vyrobené. Díky výše uvedeným vlastnostem je Maca velice oblíbeným produktem z kategorie tzv. superpotravin.
ADVANCE

Parametry

EAN
8594015707129
8594015707129
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
90 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Advance nutraceutics
Adresa výrobce
Na Císařce 3225/5, 150 00 Praha 5, Česká republika
Užívejte 1 kapsli 1-2x denně. Dostatečně zapijte.
Maca - řeřicha peruánská, extrakt z kořene 10:1, 350 mg / 1 kapsle. Želatina (obal kapsle). Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu.
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C. Ukládejte mimo dosah dětí. Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu. Doplněk stravy.

ADVANCE Maca 90 kapslí

360,00 Kč