0

ADVANCE Spirulina 1000 tablet

100% čistá spirulina prémiové kvality. Tablety se šetrně lisují a neobsahují žádná pojiva ani další přídatné látky. Certifikát Organic Naturland, BIO.
Více informací
ADVANCE
Skladem
444,00 Kč Vč. DPH

(0,44 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ADVANCE Spirulina 1000 tablet

Užívání spiruliny podporuje kontrolu tělesné hmotnosti a hubnutí, správnou funkci imunitního systému a přirozenou obranyschopnost a celkovou vitalitu organismu. Obsahuje řadu vitaminů a minerálních látek. Tělo tyto látky při užívání spiruliny přijímá v přirozené podobě a ne synteticky vyrobené. Spirulina je přírodním zdrojem vysokého množství vlákniny, přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi, obsahuje 18 různých aminokyselin, včetně esenciálních, které si tělo neumí samo vyrobit a musí je přijímat v potravě. Chlorofyl je unikátní zelené barvivo, pomocí kterého získávají rostliny energii ze slunečního záření a dále ji využívají. Spirulina obsahuje jednu z nejvyšších koncentrací chlorofylu za všech rostlin. Spirulina je antioxidant a pomáhá tak chránit buňky před negativním působením volných radikálů.
ADVANCE

Parametry

EAN
8594176060200
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
1000 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
36
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Advance nutraceutics
Dospělí: 2x denně 6 až 12 tablet. Noví uživatelé bez zkušeností s užíváním: začněte na dávce 2x denně 3 tablety a dávku postupně po týdnech zvyšujte. Děti od 3 let: 1 až 4 tablety denně. Užívejte ideálně 15 až 30 minut před jídlem. Dostatečně zapijte (min. 2 dcl tekutiny). Během užívání doporučujeme zvýšený příjem tekutin.
100% sladkovodní sinice Spirulina, 200mg / 1 tableta. Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu.
Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Při poruchách krevní srážlivosti, nebo pokud užíváte léky na snížení srážlivosti krve, se poraďte o vhodnosti užívání s lékařem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s Vaším lékařem nebo lékárníkem. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C. Ukládejte mimo dosah dětí. Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu. Doplněk stravy.

ADVANCE Spirulina 1000 tablet

444,00 Kč