0

LIPOXAL Ultrafit 90 tablet

Usnadňuje spalování tuků a odstranění přebytečné vody z organizmu. Současně snižuje nadměrnou chuť k jídlu a podporuje snižování hmotnosti a formování postavy.
Více informací
LIPOXAL

Velikost balení:

90 ks
180 ks
Skladem
591,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LIPOXAL ULTRAFIT – doplněk stravy, je nová generace přípravků na hubnutí značky Lipoxal, která má více než 15letou tradici na lékárenském trhu. Složení Lipoxalu je nově rozšířeno o standardizovaný extrakt pampelišky lékařské, který napomáhá odstranění přebytečné vody z těla. Právě nadměrné zavodnění může vyvolávat pocity tíhy, nadbytečných kilogramů i únavy. Pampeliška zároveň přispívá ke zdravé funkci močových cest a usnadňuje detoxikaci organizmu. Extrakt zeleného čaje pomáhá urychlovat metabolizmus a spalování přebytečné energie uložené v tukové tkáni, podporuje snižování hmotnosti a stimuluje spalování tuků, čímž přispívá k formování postavy. Současně snižuje nadměrnou chuť k jídlu a pomáhá předcházet akumulaci tuků. Lipoxal UltraFit je zdrojem přírodního kofeinu (theinu), který stimuluje spalování tuků, povzbuzuje k fyzickému výkonu a k formování postavy. BCAA aminokyseliny a L-karnitin jsou významné nutriční složky osvědčené ve fitness a při formování postavy.
LIPOXAL

Parametry

EAN
8594059739414
8594059739414
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
90 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
Adresa výrobce
Oderská 2, 749 01 Vítkov, Česká republika
6 tbl. denně, tj. 3 tablety 2krát denně. Tablety zapijte dostatečným množstvím vody (1-2 sklenice). Tablety by měly být užívány před jídlem v rámci nízkoenergetického příjmu.
V 6 tbl.: BCAA komplex esenciálních aminokyselin (leucin 46 %, izoleucin 27 %, valin 27 %) 1620 mg, konjakový glukomannan a dietní vláknina 1578 mg, plnidlo: maltodextrin, mikrokrystalická celulóza, hydrogenfosforečnan vápenatý;1extrakt zeleného čaje s 50 % obsahem čajových polyfenolů (Green tea) 786 mg, acetyl-L-karnitin hydrochlorid 450 mg, 2thein (kofein) extrahovaný ze zeleného čaje 134 mg, zpevňující látka: povidon; kypřící látka: oxid křemičitý; potah: hypromellóza, polyethylenglykol; 3extrakt kořene pampelišky lékařské (Taraxacum officinale) 90 mg, protispékavá látka: stearan hořečnatý; plnidlo: hypromelóza; 4synefrin extrahovaný z pomerančovníku (Citrus Aurantium) 44 mg.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Extrakt zeleného čaje obsahuje kofein. U osob s polykacími potížemi řádně zapít tekutinou. Neužívejte večer před spaním. Ukládat mimo dosah dětí!

LIPOXAL Ultrafit 90 tablet

591,00 Kč