0

LIPOXAL Ultrafit 180 tablet

Usnadňuje spalování tuků a odstranění přebytečné vody z organizmu. Současně snižuje nadměrnou chuť k jídlu a podporuje snižování hmotnosti a formování postavy.
Více informací
LIPOXAL

Velikost balení:

180 ks
90 ks
Skladem
1 118,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LIPOXAL ULTRAFIT – doplněk stravy, je nová generace přípravků na hubnutí značky Lipoxal, která má více než 15letou tradici na lékárenském trhu. Složení Lipoxalu je nově rozšířeno o standardizovaný extrakt pampelišky lékařské, který napomáhá odstranění přebytečné vody z těla. Právě nadměrné zavodnění může vyvolávat pocity tíhy, nadbytečných kilogramů i únavy. Pampeliška zároveň přispívá ke zdravé funkci močových cest a usnadňuje detoxikaci organizmu. Extrakt zeleného čaje pomáhá urychlovat metabolizmus a spalování přebytečné energie uložené v tukové tkáni, podporuje snižování hmotnosti a stimuluje spalování tuků, čímž přispívá k formování postavy. Současně snižuje nadměrnou chuť k jídlu a pomáhá předcházet akumulaci tuků. Lipoxal UltraFit je zdrojem přírodního kofeinu (theinu), který stimuluje spalování tuků, povzbuzuje k fyzickému výkonu a k formování postavy. BCAA aminokyseliny a L-karnitin jsou významné nutriční složky osvědčené ve fitness a při formování postavy.
LIPOXAL

Parametry

EAN
8594059739421
8594059739421
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
180 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
6 tbl. denně, tj. 3 tablety 2krát denně. Tablety zapijte dostatečným množstvím vody (1-2 sklenice). Tablety by měly být užívány před jídlem v rámci nízkoenergetického příjmu.
V 6 tbl.: BCAA komplex esenciálních aminokyselin (leucin 46 %, izoleucin 27 %, valin 27 %) 1620 mg, konjakový glukomannan a dietní vláknina 1578 mg, plnidlo: maltodextrin, mikrokrystalická celulóza, hydrogenfosforečnan vápenatý;1extrakt zeleného čaje s 50 % obsahem čajových polyfenolů (Green tea) 786 mg, acetyl-L-karnitin hydrochlorid 450 mg, 2thein (kofein) extrahovaný ze zeleného čaje 134 mg, zpevňující látka: povidon; kypřící látka: oxid křemičitý; potah: hypromellóza, polyethylenglykol; 3extrakt kořene pampelišky lékařské (Taraxacum officinale) 90 mg, protispékavá látka: stearan hořečnatý; plnidlo: hypromelóza; 4synefrin extrahovaný z pomerančovníku (Citrus Aurantium) 44 mg.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Extrakt zeleného čaje obsahuje kofein. U osob s polykacími potížemi řádně zapít tekutinou. Neužívejte večer před spaním. Ukládat mimo dosah dětí!

LIPOXAL Ultrafit 180 tablet

1 118,00 Kč