0

YUZU Pyramida pro pohodu - Yuzu, maracuja, zázvor 3x550 g

Kombinace chutí super citrusu yuzu, exotické maracuji a posilujícího zázvoru pro Vaši největší pohodu a skvělé jako dárek!
Více informací
YUZU
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
596,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

YUZU Pyramida pro pohodu - Yuzu, maracuja, zázvor 3x550 g

YUZU

Citrus yuzu je cenným zdrojem vitamínu C a antioxidantů, čerstvé yuzu dokonce obsahuje třikrát více vitamínu C než citrón. Cesta tohoto zázračného ovoce začíná v Jižní Koreji, kde ho farmáři zpracovávají tradiční metodou používanou již přes tisíc let – yuzu, cukr. Díky této metodě zpracování si yuzu přirozeně uchovává své benefity.

MARACUJA

Aromatická chuť maracuji skvěle funguje v ledových alkoholických i nealkoholických nápojích. Maracuja i díky vzhledu skvěle ozdobí a dochutí širokou paletu dezertů, např. zmrzlinové poháry, šlehačkové dorty, tvarohové dezerty nebo palačinky.

ZÁZVOR

Zázvor hraje svou nenahraditelnou roli především při přípravě pokrmů asijské a středovýchodní kuchyně. Přidává se do sladkých i slaných jídel, marinád a salátů či dezertů. Výborný je ale i v nápojích jako jsou limonády nebo alkoholické koktejly, obzvláště v kombinaci s medem a citronem.

 

YUZU

Parametry

EAN
769503132082
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
YUZU s.r.o.
YUZU s.r.o.

Yuzu: konzervované citrusy yuzu 70 % (50 %, citrus yuzu, cukr), cukr, med (5 %), pitná voda, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kyselina askorbová, zahušťovadlo: karboxymethylcelulóza.

Maracuja: konzervované plody mučenky 40 % (mučenka 50 %, cukr), fruktózo-glukózový cukr, pitná voda, cukr, med (1,3 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová, zahušťovadla: karboxymethylcelulóza (nebo celulózová guma) a karagenan, aroma.

Zázvor: fruktóza, 26 % konzervovaný zázvor (50 % zázvor, cukr), voda, cukr, zahušťující látky karboxymethyl celulóza a karagenan, zázvorový koncentrát.

 

Každé balení obsahuje nejméně 15 porcí nápoje (1 porce = 35 g).

YUZU Pyramida pro pohodu -...

596,00 Kč