0

MEDIKET Ictafoam mycí pěna seborea 100 ml

Jemná a účinná mycí pěna s bílým ichthyolem, určená pro ošetřování kůže lidí se seboreou či jinými kožními problémy projevujícími se svěděním a podrážděním.
Více informací
Skladem
366,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

MEDIKET Ictafoam mycí pěna seborea 100 ml

Mediket Ictafoam zmírňuje svědění, reguluje tvorbu kožního mazu a zmírňuje tělesný pach, který vzniká metabolizací potu.Jemnou mycí pěnu Mediket Ictafoam používejte pro tělesnou hygienu, pokud Vás trápí seborea nebo je Vaše kůže podrážděná a svědí. Mechanický zpěňovač pro vytváření pěny umožnil výrazně snížit obsah detergentů v přípravku, což přináší mnohem šetrnější mytí celého těla bez narušení ochranné lipidové bariéry na povrchu kůže. Mediket Ictafoam je ideálním řešením pro všechny typy kůže, které vyžadují extrémně jemné mytí.Bílý ichthyol a dermosoft® decalact mají antibakteriální a antimykotické účinky. Pomáhají obnovit zdravou a vyváženou kožní mikroflóru. Působení přípravku s pH na úrovni 5,5 respektuje přirozené pH na povrchu kůže. Bílý ichthyol zabraňuje vzniku zánětu, zmírňuje svědění, zjemňuje zrohovatělou pokožku a má antiseboroické vlastnosti. Přirozeně deodorizační vlastnosti dermosoft® decalactu zabraňují vzniku nepříjemného zápachu, který vzniká metabolizací potu. VIDEO

Parametry

EAN
7640114911521
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Pěna
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Benemedo
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, GlucoTain®, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Triethyl Citrate, Polyquaternium-39, Sodium Shale Oil Sulfonate (Ichthyol Pale), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Chloride, Parfum, Citric Acid, Benzyl.
Zpěňovačem vytvořte přiměřený objem pěny. Při použití na těle či obličeji aplikujte na vlhkou kůži, vmasírujte pěnu do pokožky a poté ji opláchněte. Při použití na hlavě aplikujte na mokré vlasy, vmasírujte pěnu do pokožky hlavy a nechte 3–5 minut působit, poté opláchněte. Dlouhé vlasy mohou vyžadovat dvě či více aplikací. Používejte 2–3x týdně po dobu 4 až 8 týdnů. Poté používejte preventivně jednou až dvakrát týdně.

MEDIKET Ictafoam mycí pěna...

366,00 Kč