0

MEDIKET Versi mycí gel 500 ml

Vysoce účinný gel pro řešení problémů kůže těla a hlavy souvisejících s Tinea versicolor. Může být rovněž používán při tvorbě „mastných" šupin na těle i ve vlasech.
Více informací
MEDIKET

Velikost balení:

120 ml 200 ml
Skladem
702,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Tinea versicolor je poměrně častý povrchový kožní problém, který se projevuje tmavými nebo světlými skvrnami na kůži, zejména v oblasti hrudníku a zad. K tomuto problémů dochází častěji v letním období, zejména při kombinaci teplého a vlhkého počasí. Skvrny mohou splývat do větších ložisek, která se mohou posupně odlučovat v podobě šupinek.

Dermatologický mycí gel Mediket Versi je určen pro péči o pokožku hlavy a celého těla. Přispívá k odstranění kožních problémů způsobených především kvasinkami. Jde zejména o Pityriasis versicolor (Tinea versicolor) a seboreu (seboreickou dermatitidu), a to nejen v obličeji.

MEDIKET

Parametry

EAN
7640114911552
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Benemedo
Gel používejte k omytí kůže těla a hlavy každý den po dobu prvních dvou týdnů, následující dva týdny používejte každý druhý den. Po této době používejte Mediket Versi po dobu čtyř týdnů jednou týdně jako prevenci. Při případném znovuobjevení skvrn se vraťte k dennímu používání a konzultujte problém s dermatologem.
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Glycol Distearate, Cocamide MEA, Laureth-10, Piroctone Olamine, Glycerin, Parfum, Citric Acid monohydrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Alcohol, Sodium Shale Oil Sulfonate (Ichthyol Pale).

MEDIKET Versi mycí gel 500 ml

702,00 Kč