0

LEROS Játra & žlučník 20x1.5 g

Bylinná směs s pampeliškou a řepíkem, které přispívají k normální funkci jater a žlučníku. Nálev jasně zlatavé barvy má příjemnou, jemně nahořklou chuť, o kterou se zasloužila smetanka a řepík. Ucítíte v ní i kořenitost kurkumy či klanoprašky. Máta dodá špetku peprnosti a svěží vůni, heřmánek jemnost.
Více informací
LEROS
Skladem
62,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vyvážená bylinná směs s příznivým vlivem na činnost jater a žlučníku obsahuje kořen a nať smetanky lékařské, kterou si možná lépe vybavíte jako pampelišku. Zmínky o jejím využití a blahodárných účincích na trávení nalezneme už ve starých arabských a perských textech nebo ve starých čínských herbářích, znali ji i v antickém Řecku. K normální funkci trávicího traktu přispívá máta, heřmánek a fenykl. Játra a žlučník posílí kromě smetanky i řepík.
LEROS

Parametry

EAN
8594740103302
8594740103302
Léková forma
Nálevové sáčky
Velikost balení
30 g
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
LEROS
Leros
1 čajový sáček zalijte vařící vodou (250 ml) a vyluhujte v přikryté nádobě 10 minut. Čaj se pije vlažný. Dospělí 2-3 šálky za den. Děti od 6 let 1-2 šálky za den. Nepřekračujte uvedené dávkování.
Kořen smetanky s natí (30 %), nať máty peprné (20 %), květ heřmánku (20 %), plod fenyklu (15 %), nať řepíku (5 %), kořen kurkumy (5 %), plod schizandry – klanoprašky (5 %).
Výrobek není určen pro děti do 6 let. Nepoužívejte při akutním zánětu žlučníku, neprůchodnosti žlučových cest a neprůchodnosti střev (ileus). Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chráněn před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.

LEROS Játra & žlučník 20x1.5 g

62,00 Kč