0

LEROS Močové cesty a ledviny 20x1.5 g

Bylinná směs s břízou a zlatobýlem, které přispívají k normální funkci močových cest. Lehce nahořklou chuť břízy a zlatobýlu vyvažuje příjemný vřes, chladivá máta a nasládlý tón kořenu jehlice trnité. Ve vůni čaje dominuje svěží peprnost máty a citrusový nádech zlatobýlu. Nálev má světlou zelenožlutou barvu letní louky.
Více informací
LEROS
Skladem
67,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Směs vybraných bylin s břízou a natí zlatobýlu, které přispívají k normální funkci močových cest. Bříza je považována za symbol nového začátku a čistoty a v lidovém léčitelství měla vždy nezastupitelné místo. Příznivý vliv na ledviny má vedle březových lístků také zlatobýl, který se dříve vysazoval u obydlí, protože lidé věřili, že přináší štěstí. Vaše ledviny ocení také péči vřesu, přesličky, truskavce nebo jehlice trnité.
LEROS

Parametry

EAN
8594740103319
8594740103319
Léková forma
Nálevové sáčky
Velikost balení
30 g
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
LEROS
Leros
1 čajový sáček zalijte vařící vodou (250 ml) a vyluhujte v přikryté nádobě 10 minut. Čaj se pije vlažný. Připravuje se vždy čerstvý. Dospělí 2–4 šálky denně. Děti od 6 let 1–2 šálky denně. Nepřekračujte uvedené dávkování.
Nať vřesu (25 %), květ ibišku (25 %), nať zlatobýlu (20 %), plod anýzu (15 %), oplodí šípku (10 %), brusinka (5 %).
Výrobek není určen pro děti do 6 let. Při chronických onemocněních ledvin, otocích způsobených nedostatečností srdce a ledvin konzultujte užívání čaje s lékařem. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chraňte před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.

LEROS Močové cesty a...

67,00 Kč