0

SAMAHAN bylinný nápoj 25 sáčků

Horký nápoj Samahan je směsí 14 bylin a koření, které tvoří jedinečný mix používaný především při chřipce či nachlazení. Jeho složení podporuje normální funkci dýchacího systému, obranyschopnost a celkovou odolnost a vitalitu organizmu. Rozšiřuje také cévy, díky čemuž prohřívá celé tělo a navrací vitalitu.
Více informací
SAMAHAN
Skladem
176,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Starodávný bylinný recept, který byl úspěšně používán po staletí k posílení imunity. Nápoj doporučujeme pro posílení obranyschopnosti v chřipkovém období, podzimních a zimních plískanicích, na cestách, při horské turistice, a všude tam kde vás dokáže překvapit počasí a potřebujete vaše tělo pořádně prohřát.

Samahan je koncentrovaný, 100% přírodní rostlinný přípravek, který patří na Srí Lance mezi prastaré receptury známé jako „Peyava“. Neobsahuje žádná barviva ani konzervanty. Ájurvéda doporučuje pravidelné pití čaje Samahan jako prevenci proti dýchacím onemocněním i pro udržení celkového zdraví, obzvláště v zimním období.

Vysoké množství různých bylin a koření má bezesporu hned několik benefitů pro zdraví. Ač se tento nápoj využívá především pro podporu obranyschopnosti, nabízí Samahan díky svému bohatému složení daleko komplexnější využití.

  • Nesměna cévnatá: Adhatoda vasica přispívá k normální funkci dýchacího systému a má antioxidační účinky.
  • Galgán: užívání oleje z květu Alpinia galanga vedlo například k antioxidačním a antibakteriálním účinkům.
  • Kmín koptský: Carum copticum dle studie bojuje proti parazitům v těle nebo udržuje správnou funkci kardiovaskulárního systému.
  • Koriandr setý: Coriandrum sativum příznivě ovlivňuje trávení, nervovou soustavu, močové cesty nebo činnost srdce.
  • Kalumbské dřevo: studie prokázala výrazné posílení imunitního systému při konzumaci Corinadrum sativum a Coscinium fenestratum.
  • Římský kmín: se osvědčil při trávicích problémech.
  • Vyvinutec: dle výzkumu rostlina Evolvulus alsinoides působí antioxidačně a má inhibiční účinky.
  • Lékořice lysá: Glycyrrhiza glabra zlepšuje trávení, je významným antioxidantem, působí protizánětlivě a antimikrobiálně.
  • Hedyotis corymbosa: dle ájurvédy Hedyotis combosa podporuje imunitní systém. 
  • Pepř dlouhý: působí jako stimulant pro organismus, přispívá k normální činnosti cévní soustavy.
  • Pepř černý: přispívá k normálnímu trávení, působí příznivě na pohlavní systém u žen, je významným antioxidantem.
  • Solanum xanthocarpum: studie naznačuje antioxidační účinky tohoto ovoce Solanum xanthocarpum.
  • Zázvor lékařský: pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi, správnou funkci kardiovaskulárního systému, trávení, obranyschopnosti nebo normální funkci dýchacích cest.
  • Premna herbacea: studie ukazují možný potenciál při léčbě cukrovky rostlinou Premna herbacea.
  • Třtinový cukr: obsahuje melasu, která je bohatá na vitamíny, minerální látky a aminokyseliny.
SAMAHAN

Parametry

EAN
4792022090010
Léková forma
Nálevové sáčky
Velikost balení
25 ks
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
Link Natural Products (Pvt) Ltd.
Link Natural Products (Pvt) Ltd.

Příprava: Obsah sáčku rozpusťte ve 100 - 250 ml. horké vody (dle vašich chuťových preferencí). Pokud je na vás chuť příliš výrazná a ostrá, můžete obsah sáčku rozředit až 500 ml. horké vody. Pozor, voda by ovšem neměla být vařící, aby se zbytečně nesnížila účinnost jednotlivých prospěšných látek.

Užívání: Pro preventivní účinky doporučujeme užívat 1 sáček denně. V případě akutních potíží je možné užívat až 4 sáčky.

Nesměna cévnatá – kořen (Adhatoda vasica), galgán – oddenek (Alpinia galanga), kmín koptský - oddenek (Carum copticum), koriandr setý - semeno (Coriandrum sativum), kalumbské dřevo - stopka (Coscinium fenestratum), římský kmín - semeno (Cuminum cyminum), vyvinutec - celá rostlina (Evolvulus alsinoides), lékořice lysá - stopka (Glycyrrhiza glabra), Hedyotis corymbosa celá rostlina, pepř dlouhý - plod (Piper longum), pepř černý - plod (Piper nigrum), Solanum xanthocarpum celá rostlina, Zázvor lékařský - oddenek (Zingiber officinale), Premna herbacea - kořen, třtinový cukr.
Nápoj není náhrada pestré stravy. Není vhodný pro malé děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

SAMAHAN bylinný nápoj 25 sáčků

176,00 Kč