0

LEROS Urologický s brusinkou 20x1,5 g

Vysoce funkční bylinná směs, která působí na záněty močových cest a upravuje stav celých močových cest od ledvin až po močovou trubici.
Více informací
LEROS
Skladem
71,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Obsahuje vysoký podíl medvědice lékařské, která působí antibakteriálně a brusinky, které působí protizánětlivě. Brusinka je známý pomocník v souvislosti s normální činností močového měchýře a ledvin. Málo se však ví, že podobně prospěšná je i v Česku vzácná medvědice lékařská. Účinky těchto dvou bylinek v čajové směsi doplňuje mateřídouška a šípek.

V chuti dominuje mateřídouška, která je doplněna mírnou nakyslostí šípků a brusinek. Na pozadí je výrazná chuť medvědice a brusinkového listu. Barva je růžovočervená.

 

LEROS

Parametry

EAN
8594740103555
Léková forma
Nálevové sáčky
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
Leros, s.r.o.
Leros, s.r.o.
1 čajový sáček zalijte vařící vodou (250 ml) a 7–10 minut vyluhujte v přikryté nádobě. Čaj se pije teplý. Připravuje se vždy čerstvý. Dospělí 2-3 šálky denně, s jídlem nebo po jídle. Nepřekračujte uvedené dávkování.
List medvědice (30 %), list borůvky (20 %), brusinka (15 %), nať mateřídoušky (15 %), plod šípku (10 %), červená řepa (10 %).
Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nevhodné při onemocnění ledvin. Pro zvýšení účinků je dobré se vyhnout kyselým potravinám a nápojům. Používejte max. 1–2 týdny. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

LEROS Urologický s...

71,00 Kč