0

LEROS Čaje pro jarní očistnou kúru 62 sáčků

21 denní bylinková kúra, která napomáhá navození duševní a tělesné pohody.
Více informací
Leros
Skladem
177,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

OČISTA MYSLI

Bylinná směs napomáhající zlepšení nálady a zvýšení psychické odolnosti. Originální směs s šantou kočičí, která nejen láká kočky ale lidem pomáhá při stresu, s řimbabou, která se od středověku používá na bolesti hlavy a ženšenem, který podporuje psychický výkon. Blahovičník a hřebíček vám zvednou náladu svoji výraznou chutí a nádhernou vůní.

Čaj vás nejdříve osloví vůní eukalyptu, aby vzápětí překvapil originálním aromatem šanty kočičí. V závěru se objevuje temný kořenitý tón hřebíčku. S délkou luhování přibývá chuť a vůně koření s mírnou a příjemnou nahořklostí.

OČISTA TĚLA

Bylinná směs, napomáhající očistě celého těla. Propojuje léčebný efekt s originální a výraznou chutí. Pampeliška působí příznivě nejen na močové cesty, ale funguje jako prebiotikum a tedy přispívá k růstu a aktivitě střevních mikroorganizmů. Celerová semínka podporují vyloučení nadbytečné vody z organizmu, kardamom, anýz a badyán podporují správné trávení.

Chuť přechází od svěžího jarního aroma celerových plodů k nasládle orientálnímu aroma kardamomu a badyánu. Při kratším luhování vynikne spíše aroma celerových semen, při delším převládne koření.

OČISTA LYMFA

Funkční lymfatický neboli mízní systém zajišťuje správný transport živin a odvádí z těla toxiny a buněčný odpad. Správnou funkci lymfatického systému můžete podpořit bylinnou směsí kopřivy, svízele přítuly a skořicové kůry. Jde o funkční směs, která působí diureticky, pomáhá zbavit se nadbytečné vody v těle a tím podporuje zvýšený odvod toxinů a buněčného odpadu z buněk a těla. Podpořit správnou funkci lymfatického systému, pomůže také zdravý životní styl, lymfatické masáže či sprchování studenou vodou.

Čaj bylinkové chuti s hořkostí vřesu a trávové chutě kopřivy doplňuje nasládlá skořice. Nálev má světle hnědou barvu a jemnou vůni.

 

 

Leros

Parametry

EAN
8594740530603
8594740530603
Léková forma
Sáček nálevový
Velikost balení
62 ks
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
LEROS
Leros

1 čajový sáček se přelije vařící vodou (250 ml) a po 10 minutách vyluhování v přikryté nádobě se vyjme. Čaj se pije teplý nebo vlažný. Připravuje se vždy čerstvý.

Doporučená kombinace jeden šálek Očisty těla ráno, odpoledne 1 šálek Očisty Lymfy a jeden šálek Očisty mysli večer po dobu 21 dní.

OČISTA TĚLA: kořen pampelišky s natí (40 %), plod celeru (20 %), plod anýzu (15 %), plod kardamomu (15 %), plod badyánu (10 %).

OČISTA MYSLI: nať šanty kočičí (50 %), nať řimbaby (20 %), kořen ženšenu (18 %), list blahovičníku (7 %), hřebíček (5 %).

OČISTA LYMFA: Nať kopřivy (50 %), nať vřesu (25 %), nať svízele přítuly (15 %), skořicová kůra (10 %).

OČISTA MYSLI

Nevhodné pro osoby s vysokým krevním tlakem. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

OČISTA TĚLA

Při chronických onemocněních ledvin, močových cest a oběhového systému konzultujte užívání s lékařem. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

OČISTA LYMFA

Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nevhodné u pacientů s onemocněním srdce a oběhového systému. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku bylinné směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

LEROS Čaje pro jarní...

177,00 Kč