0

LEROS Krevní tlak 20x1,5 g

Funkční bylinná směs pro udržení optimálního krevního tlaku, normální funkce cévní soustavy i oběhového systému celého těla. Ve vůni i chuti dominuje jasmínový květ, který je doplněn zeleným čajem. Čím déle bude čaj louhován, tím více se bude projevovat příjemně natrpklá chuť zeleného čaje a hlohu. Barva čaje je jasně žlutá.
Více informací
Leros
Skladem
71,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Základ směsi tvoří list hlohu s květem, který snižuje krevní tlak tím, že zvyšuje výkon a prokrvení srdce. Je doplněný o list olivovníku, který pomáhá snížit tlak zlepšením prokrvení periferií. List borůvky přispívá k normální funkci cévní soustavy a zelený čaj je od pradávna považován za blahodárný nápoj, mimo jiné díky svým příznivým účinkům na srdeční činnost. Směs bylinek, zeleného čaje a voňavého jasmínového květu tak tvoří čaj prospěšný pro udržení optimálního krevního tlaku, normální funkce cévní soustavy i oběhového systému celého těla.

 

Leros

Parametry

EAN
8594740103586
8594740103586
Léková forma
Sáček nálevový
Velikost balení
20 ks
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
LEROS
Leros
1 čajový sáček zalijte vařící vodou (250 ml) a vyluhujte v přikryté nádobě 5–10 minut. Čaj se pije vlažný. Připravuje se vždy čerstvý. Dospělí 2–3× denně. Nepřekračujte uvedené dávkování.
List olivovníku (25 %), list borůvky (20 %), list hlohu s květem (20 %), květ jasmínu (20 %), zelený čaj (15 %).
Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Při současném užívání léků na srdce a krevní oběh je vhodné užívání bylinné směsi konzultovat s lékařem. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

LEROS Krevní tlak 20x1,5 g

71,00 Kč