1

CLINICAL Melatonin B6 120 ml

Sirup obsahuje kombinaci vitaminu B6 a přirozeného hormonu melatoninu, který napomáhá usínání. Vitamin B6 podporuje činnost nervové soustavy.
Více informací
CLINICAL

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Vitamin B6 neboli pyridoxin je látka, která je důležitá pro vyrovnanou činnost nervové soustavy. Melatonin neboli spánkový hormon si náš organismus tvoří sám podle potřeby, s věkem však jeho produkce klesá. Doporučujeme proto jeho dávkování individuálně konzultovat s lékařem nebo farmaceutem. Není návykový.
CLINICAL

Parametry

EAN
5907604341230
5907604341230
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sirup
Velikost balení
120 ml
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Clinical nutricosmetics
1x denně 2,5 ml. Sirup užívejte před spaním, nejlépe 2 hodiny po jídle. Doporučujeme zapít dostatečným množstvím tekutiny. Před použitím protřepat!
Voda, glukózovo-fruktózový sirup, regulátor kyselosti (kyselina citronová), zahušťovadlo (xanthan), konzervační látka (sorban draselný), melatonin, pyridoxin hydrochlorid (Vitamín B6). Denní dávka 2,5 ml obsahuje: melatonin 1 mg, pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6) 0,7 mg 50 % referenční hodnoty příjmu.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nevhodné pro děti do 18 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Užívání je vhodné konzultovat s lékařem. Užívejte jen před předpokládanou dobou spánku, protože může způsobit ospalost. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 50 dnů. Uchovávejte mimo dosah dětí! Vyrobeno na Slovensku.

CLINICAL Melatonin B6 120 ml

657,00 Kč