0

BIODERMA Sensibio H2O AR 250 ml 1+1

Micelární voda pro pleť se začervenáním.
Více informací
BIODERMA

Velikost balení:

500 ml
250 ml
Brzy skladem
406,00 Kč Vč. DPH

(0,81 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

BIODERMA Sensibio H2O AR 250 ml 1+1

Sensibio H2O AR je první odličovací micelární voda, jež napodobuje přirozené složení pokožky pro dokonalé odlíčení a naprostý respekt i vůči té nejcitlivější pleti. Brání také zarudnutí, protože biologickou cestou reguluje faktor odpovědný za rozšíření cév. Micelární voda Sensibio H2O je první a jediná dermatologická micelární voda dokonale kompatibilní s pokožkou: Estery mastných kyselin, stavební prvky jejích micel, se podobají fosfolipidům v membránách kožních buněk a přirozeně napomáhají obnově kožního hydrolipidického filmu. Její exkluzivní, inovativní patent Rosactiv™, působí přímo na VEGF, jeden z hlavních faktorů odpovědných za rozšiřování a oslabování kožních kapilár, jež jsou zdrojem zarudnutí. Extrakt z okurky seté okamžitě zklidňuje. Kvůli vnějšímu stresu může být pokožka reaktivní a citlivá. Patentovaný komplex zvyšuje práh tolerance pokožky – bez ohledu na její typ, aby byla odolnější.

NAOS výzkum vynalezl ne-oplachovou micelární vodu. Micely, jejichž struktura je inspirována kožními lipidy, mají schopnost zachytávat nečistoty a make-up a přitom chránit přirozený ochranný film pokožky. Všechny produkty BIODERMA jsou připraveny podle ekobiologických principů, které jsou podstatou přístupu NAOS s respektem k ekosystému pokožky a trvalému udržení jejího zdraví.

BIODERMA

Parametry

EAN
8594173430396
8594173430396
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Voda
Velikost balení
500 ml
Určeno pro
Dospívající a dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Naos Bioderma

Ráno a/nebo večer

1. Aplikujte na vatový tampon.

2. Jemně očistěte a/nebo odličte obličej a oční okolí.

3. Nanášejte opakovaně, dokud použitý tampon není čistý.

4. Není třeba oplachovat.

AQUA/WATER/EAU, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LECITHIN, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID. [BI 666]

BIODERMA Sensibio H2O AR...

406,00 Kč