0

Plantur39 Kofeinový balzám pro barvené vlasy 150 ml

Pro barvené a poškozené vlasy. Obsahuje fyto-kofeinový komplex. Zvyšuje lesk vlasů a chrání pokožku hlavy.
Více informací
Plantur
Skladem
174,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Kondicionér je speciálně uzpůsoben systému aktivních složek řady Plantur 39 a využívá „zásobu kofeinu“ k ochraně vstřebaného fyto-kofeinového komplexu před vymytím. Po čtyřicítce mohou pigmentové buňky vlasů ztrácet svou schopnost dodávat vlasům barvu a vlasy šedivějí nebo bělejí. Ženy, které si vlasy barví, namáhají jak vlasy, tak pokožku hlavy. Také opakované umývání vlasů může mít negativní dopad na povrch vlasu. Tip: Pro dosažení nejlepších možných výsledků používejte spolu s fyto-kofeinovým šamponem pro barvené a namáhané vlasy.
Plantur

Parametry

EAN
4008666701824
4008666701824
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Balzám
Velikost balení
150 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Po umytí naneste do vlasů balzám Plantur 39 o velikosti lískového oříšku. Nechte působit po dobu 30 vteřin a důkladně opláchněte.
Aqua, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Caffeine, Parfum, Phenoxyethanol, Citric Acid, Persea Gratissima Oil*, Methylparaben, Hexyl Cinnamal, Ethylparaben, Zinc PCA, Niacinamide, Phytosterols, Limonene, Propylparaben, Olea Europaea Fruit Oil, Linalool, Sorbitan Oleate, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate. (Nezávazné informace. Věnujte prosím pozornost složení uvedenému na obale.) * Avocadin, aktivní složka pocházející z avokáda.

Plantur39 Kofeinový balzám...

174,00 Kč