0

Plantur39 Color Brown Fyto-kofeinový šampon 250 ml

Pro sytější hnědou a zářivější barvu s každým umytím vlasů. Zakrývá odrosty a první šediny. S fyto-kofeinovým komplexem. Předchází menopauzálnímu vypadávání vlasů.
Více informací
Plantur
Skladem
264,00 Kč Vč. DPH

(1,06 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Plantur39 Color Brown Fyto-kofeinový šampon 250 ml

Color Brown Fyto-kofeinový šampon přináší sytější hnědou a zářivější barvu s každým umytím vlasů. Nepříjemné první šedé vlasy a světlé kořínky se zakryjí. Při každém umytí se na povrchu vlasu hromadí pigmenty, barva se stává intenzivnější. Přípravek zároveň obsahuje aktivní kofein, který proniká do vlasových folikulů, kde pomáhá zabraňovat menopauzálnímu vypadávání vlasů.
Plantur

Parametry

EAN
4008666704856
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Šampon
Velikost balení
250 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Šampon nechte působit 2 až 5 minut podle požadované intenzity barvy. Poté opláchněte.
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-3 Distearate, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Caffeine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Panthenol, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Parfum, Polyquaternium-7, Phosphoric Acid, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Hc Blue No. 2, Polyquaternium-10, Sodium Hydroxide, 2-Amino-6-Chloro-4-Nitrophenol, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Camellia Sinensis Leaf Extract, Limonene, Zinc PCA, Niacinamide, Tocopherol, Linalool, Sodium Benzoate, Glycine Soja Oil, Citronellol, Methylparaben, Propylparaben.
Nepoužívejte na blond a světlé vlasy.

Plantur39 Color Brown...

264,00 Kč