1

Plantur39 Fyto-kofeinový šampon pro barvené vlasy 250 ml

Fyto-kofeinový komplex aktivuje kořínky již při mytí. Obsažené látky obnovují pevnost suchých, pórovitých vlasů a dodávají hedvábnou plnost.
Více informací
Plantur
Skladem
265,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Až do menopauzy jsou kořínky vlasů u žen chráněny díky vysokým hladinám ženských hormonů (estrogenu). Po menopauze se tyto hladiny hormonů snižují a zvyšuje se vliv mužských hormonů. Vlasy mohou růst slabší, předčasně vypadávají a může dojít k prosvítání pokožky hlavy. Kofein ve fyto-kofeinovém šamponu Plantur 39 zabraňuje hormonálně podmíněnému vyčerpání produkce vlasů. Během umývání vlasů proniká aktivní složka všemi směry do vlasového folikulu, kde je možné ji zjistit již po působení pouhých 120 vteřin. Fytoflavonoidy z bílého čaje navíc posilují odolnost pokožky hlavy a vlasových folikulů a zlepšují jejich schopnost regenerace. Šampon obsahuje přírodní výtažky z pšenice a provitamin B5 zlepšuje a napravuje strukturu poškozených vlasů. Struktura poškozených vlasů se vyhlazuje a vlasy získávají intenzivní lesk.
Plantur

Parametry

EAN
4008666700971
4008666700971
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Šampon
Velikost balení
250 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Aby bylo zajištěno, že se do vlasových kořínků dostane dostatečné množství kofeinu, měli byste šampon nechat působit 2 minuty - od nanesení po opláchnutí.
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Caffeine, Panthenol, Propylene Glycol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Polyquaternium-7, Sodium Citrate, Hydrolyzed Wheat Protein*, Citric Acid, Potassium Sorbate, Polyquaternium-10, Camellia Sinensis Extract**, Hexyl Cinnamal, Sodium Benzoate, Zinc PCA, Niacinamide, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, CI 47005, CI 42090. (Nezávazné informace. Věnujte prosím pozornost složení uvedenému na obale.) * pšeničné proteiny ** Fytoflavonoidy z bílého čaje
Kofein je možné zjistit ve vlasových koříncích po dobu 24 hodin.

Plantur39 Fyto-kofeinový...

265,00 Kč