0

KULÍŠEK extra 10 sáčků

Instantní směs pro přípravu nápoje při dehydrataci organismu. Užívá se při průjmových potížích a/nebo zvracení u kojenců od ukončeného 6. měsíce života, dětí i dospělých. Díky přidané broskvi a dýni skvěle chutná.
Více informací
KULÍŠEK
Skladem
87,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Kulíšek extra vede k rychlé úpravě hospodaření s vodou a normalizaci vnitřního prostředí organismu. Je navíc obohacen o zeleninové a ovocné složky bohaté na přírodní minerální látky přispívající k účinné rehydrataci organismu. Roztok je vhodný i jako iontový nápoj pro regeneraci při sportovních výkonech. Kladně posouzeno Českou pediatrickou společností v souladu s doporučením ESPGHAN (Evropská společnost pro dětskou gastroenterologii, hepatologii a výživu).
KULÍŠEK

Parametry

EAN
8594003322105
8594003322105
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek
Velikost balení
10 ks
Věk od
Od 6. měsíce věku
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
Goldim
Obsah sáčku rozmíchejte ve 200 ml pitné vody (pro kojence v převařené vychlazené kojenecké vodě). Podávejte z láhve, hrnečku, brčkem nebo po lžičkách. Množství podaných roztoků k zavodnění vychází ze stupně dehydratace a hmotnosti dítěte (viz. příbalový leták).
Glukóza, dýňový prášek, citronan sodný, chlorid sodný, chlorid draselný, broskvový prášek, přírodní broskvové aroma. Osmolalita: 240 mOsm/l.
Potravina pro zvláštní lékařské účely. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné jako náhrada pestré stravy a není určeno pro parenterální podání. Dbejte na vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Ukládejte mimo dosah dětí. Přesné dávkování doporučí lékař nebo osoba kvalifikovaná v oblasti farmacie a výživy.

KULÍŠEK extra 10 sáčků

87,00 Kč