0

UNICATUM Chondro rašelinový balzám 250 ml

Bylinný balzám k masáži pokožky. Intenzivně prohřívá, ulevuje při svalové námaze, po sportovních aktivitách, úrazu či kloubních onemocněních.
Více informací
Unicatum
Skladem
221,00 Kč Vč. DPH

(0,88 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

UNICATUM Chondro rašelinový balzám 250 ml

UNICATUM Chondro balzám obsahuje cenné bylinné extrakty kostivalu, jalovce, kaštanu a pravé rašeliny. Byl vyvinut tradičním, léty ověřeným postupem. Přípravek se používá v lázních. Vzhledem k vysokému podílu minerálů a huminových kyselin je rašeliniště vhodné jako podpůrná péče při revmatických onemocněních. Látky obsažené ve vřesovišti, jako je hořčík, zinek a křemík, mají také příznivý vliv na péči o problematickou pleť. Mají obecný uklidňující účinek a udržují pokožku v dobrém stavu.

Unicatum

Parametry

EAN
7640133070858
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Balzám
Velikost balení
250 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Herbamedicus
Aplikujte na postiženou oblast a lehce vmasírujte v takovém množství balzámu, které může pokožka absorbovat. Aplikujte na čistou pokožku. Pravidelné používání zvyšuje účinek.
Rašelina, kaštan koňský, jedle bělokorá, borovice kleč, kostival lékařský, jalovec obecný, hořec žlutý, rozrazil lékařský, proskurník lékařský (ibišek), sléz lesní, arnika horská, tymián obecný, rozmarýn lékařský, hřebíček, borovice lesní, borůvka plod, řepík lékařský.
Pouze pro vnější použití. Zabraňte kontaktu s očima, sliznicemi a poraněnou kůží. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Není určeno pro děti do 3 let. Ve vzácných případech se mohou objevit alergické reakce na jednu z bioaktivních složek přípravku. V takovém případě přestaňte používat a poraďte se s lékařem, pokud příznaky přetrvávají. Silné zčervenání kůže je normální a je výsledkem potřebného krevního oběhu.

UNICATUM Chondro rašelinový...

221,00 Kč