0

Medpharma OrthoHerba® gel – MSM, glukosamin sulfát, boswellie 150 ml

Vlastní, originální receptura. Speciální komplex 10-ti aktivních látek s vysokým obsahem MSM, glukosamin sulfátu, boswellie a dalších extraktů z rostlin či bylin jako je např. harpago, kostival, meduňka aj.
Více informací
Medpharma
Skladem
91,00 Kč Vč. DPH

(0,61 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Medpharma OrthoHerba® gel – MSM, glukosamin sulfát, boswellie 150 ml

Vlastní, originální receptura je speciálně vyvinutým komplexem 10 aktivních látek s vysokým obsahem MSM, glukosamin sulfátu, boswellie a dalších extraktů z rostlin či bylin jako je např. harpago, kostival, meduňka aj. Zajišťuje aktivní péči o pokožku v oblasti namáhaných, bolavých a unavených kloubů, páteře, šlach a svalů. OrthoHerba gel je vhodný pro aplikaci na pokožku i v oblasti bolavých kloubů či kloubů postižených artrózou. Lehce se roztírá, rychle se vstřebává a má příjemný chladivý efekt.
Medpharma

Parametry

EAN
8594045474619
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
150 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
2–3× denně vmasírujte přiměřené množství gelu do kůže v oblasti kloubů a páteře.
Aqua, Alcohol Denat., Sodium Acrylates Copolymer, Dimethyl Sulfone, Glucosamine Sulfate, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Arnica Montana Flower Extract, Boswellia Serrata Extract, Menthol, Symphytum Officinale Root Extract, Glycerin, Melissa Officinalis Stem Extract, Juniperus Communis Fruit Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lecithin, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, D-Limonene.

Medpharma OrthoHerba® gel –...

91,00 Kč