0

CLAVIN Platinum 20 tobolek

Komplexní přípravek na podporu erekce s rychlým nástupem účinku.
Více informací
CLAVIN

Velikost balení:

20 ks
8 ks
Skladem
1 548,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Clavin® PLATINUM obsahuje galenicky upravenou směs speciálně vybraných účinných látek – STIMULIN®, mj. L-arginin, L-citrulin a také tribulus a crocus, jež mají velmi příznivý účinek na prokrvení penisu a erekci a vyznačují se rychlým nástupem účinku. Účinné složky tohoto doplňku stravy také napomáhají k výraznému zintenzivnění sexuálního prožitku a ke zvýšení libida. Tribulus terrestris pro zlepšení erekce, zvýšení sexuální touhy a libida. Crocus pro stimulaci libida a zlepšení erekce.
CLAVIN

Parametry

EAN
8594059734396
8594059734396
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
20 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
U dospělých osob 4 tobolky denně najednou, nejlépe 1 až 12 hodin před pohlavním stykem.
L-arginin monohydrochlorid, extrakt z kotvičníku zemního (Tribulus terrestris), L-citrulin, protispékavé látky: talek, extrakt eleuterokoku ostnitého standardizovaný na obsah glykosidů, extrakt maky standardizovaný na obsah macamidů a macainů, extrakt ze šafránu setého (Crocus sativus), zinek (oxid zinečnatý), selen (seleničitan sodný pentahydrát), barviva: oxidy a hydroxidy železa (E172), indigotin (E132).
Není určeno dětem. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. K dosažení očekávaného účinku je nezbytná sexuální stimulace.

CLAVIN Platinum 20 tobolek

1 548,00 Kč