0

ADVANCE MenActive 60 kapslí

Komplexní doplněk stravy pro podporu hladiny testosteronu. MenActive obsahuje na českém trhu unikátní kombinaci 8 aktivních látek.
Více informací
ADVANCE
Skladem
343,00 Kč Vč. DPH

(5,72 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ADVANCE MenActive 60 kapslí

8 aktivních látek: L-carnitin, acetyl-L-carnitin, propionyl-L-carnitin, extrakt z kotvičníku, pískavice řeckého sena a ženšenu. Synergické působení dále podporují zinek a vitamin B6. Andropauza nebo-li mužský přechod je způsobena poklesem hladiny testosteronu. K postupnému poklesu hladiny testosteronu dochází u mužů již od 30. roku života. První příznaky andropauzy se potom většinou začínají projevovat kolem 50 roku. Kotvičník (Tribulus terrestris) podporuje normální funkci pohlavních orgánů a normální hormonální aktivitu. Ženšen (Panax ginseng) podporuje sexuální zdraví a vitalitu. Vitamin B6 přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání.
ADVANCE

Parametry

EAN
8594015707013
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Advance nutraceutics
Užívejte 1-2 kapsle denně. Kapsle je možné užít najednou. Dostatečně zapijte.
L-carnitin, acetyl-L-carnitin, želatina, propionyl-L-carnitin, kotvičník zemní extrakt (Tribulus terrestris), pískavice řecké seno extrakt (Trigonella foenum-graecum), Ženšen pravý extrakt (Panax ginseng), oxid zinečnatý, látka protispékavá: stearan hořečnatý, vitamin B6 (pyridoxin HCl). Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu.
Není určeno pro ženy a děti. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s vaším lékařem nebo lékárníkem. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Ukládejte mimo dosah dětí. Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu. Doplněk stravy.

ADVANCE MenActive 60 kapslí

343,00 Kč