0

ERECTAN forte 20 tobolek

Extra silný doplněk stravy s okamžitým účinkem pro správnou funkci erekce. Obsahuje unikátní kombinaci látek podporující dokonalé prokrvení pohlavních orgánů obohacené o extrakty bylin podporující mužskou sexualitu.
Více informací
Erectan
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
1 093,00 Kč Vč. DPH

(54,65 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ERECTAN forte 20 tobolek

Nejsilnější přípravek z řady Erectan určený mužům k jednorázovému užití pro podporu správné erekce. Obsahuje unikátní kombinaci 5 tělu vlastních aminokyselin pro dokonalé prokrvení pohlavních orgánů, obohacené o extrakty bylin podporující mužskou sexualitu. Erectan forte doporučujeme užívat při nespokojenosti s kvalitou erekce nebo snaze dosáhnout rychlejší erekci, pro zkvalitnění a zintenzivnění sexuálního prožitku a zvýšení sexuálního libida. Při výrobě jsou dodržovány maximální bezpečnostní a hygienické standardy. Výroba probíhá v certifikovaných provozech HACCP. Na každém novém vývoji se podílí specialisté z oborů sexuologie a urologie. Přípravky jsou pravidelně laboratorně testovány a certifikovány Státním zdravotním ústavem.
Erectan

Parametry

EAN
8595606801059
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
20 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Herbo Medica
Doporučené dávkování 1-2 tobolky cca 60 minut před aktem. Maximální denní dávka 4 tobolky.
Přípravek obsahuje: L-Arginine alpha-ketoglutarate 133 mg, L-Arginine base 71 mg, L-Citrulline 71 mg, L-Ornithine alpha-ketoglutarate 89 mg, L-Lysine HCL 36 mg.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Může ovlivňovat srážlivost krve. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ERECTAN forte 20 tobolek

1 093,00 Kč