0

GREEN IDEA Lotos květ sprchový olej 200 ml

Sprchový olej jemně a šetrně odstraňuje nečistoty z pokožky bez jejího vysoušení, proto je vhodný rovněž na citlivou, suchou a podrážděnou pleť. Zanechává na těle sladkou květinovou vůni.
Více informací
Green idea
Brzy skladem
137,00 Kč Vč. DPH

(0,68 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

GREEN IDEA Lotos květ sprchový olej 200 ml

Olej zanechává na pokožce ochranný film, který posiluje její bariérovou funkci a pomáhá udržet její přirozenou hydrataci. Díky vysoké koncentraci pečujících a čisticích látek stačí aplikovat malé množství oleje. Základní složkou je olej z hroznových jader, který pokožku zjemňuje, vyživuje a ochraňuje. Přípravek neobsahuje konzervanty, ropné deriváty a jiné cizorodé látky.
Green idea

Parametry

EAN
8595643609823
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Olej
Velikost balení
200 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Green Idea
Naneste malé množství přípravku na mokrou pokožku a rozetřete. Olej s vodou vytvoří jemnou mycí emulzi, která pokožku důkladně čistí a zároveň zvláčňuje a vyživuje. Následně opláchněte vodou.
Vitis Vinifera Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-3, Laureth-7 Citrate, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate.
Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Dermatologicky testované. Originální receptura. Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem!

GREEN IDEA Lotos květ...

137,00 Kč