0

PURESSENTIEL ORGANIC Intimní jemná mycí pěna 150 ml

Intimní jemná mycí pěna i na podrážděné oblasti. Pro každodenní použití. Přírodní složení. Květinové vody & aloe vera. Testováno pod gynekologickým dohledem.
Více informací
Puressentiel
Skladem
360,00 Kč Vč. DPH

(2,40 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

PURESSENTIEL ORGANIC Intimní jemná mycí pěna 150 ml

Velmi jemná čisticí báze – 99,5 % přírodního původu. Fyziologické pH – 0 % mýdla/umělých vůní. Jemně čistí a zároveň omezuje tření díky své krémové textuře. Ihned a dlouhodobě zklidňuje podrážděné oblasti. Zmírňuje a předchází podráždění a svědění v intimních oblastech.

Francouzská rodinná značka Puressentiel působící v lékárnách vznikla v roce 2005. Zakladateli jsou Isabelle a Marco Pacchioni, kteří se řadí mezi milovníky aromaterapie. Kombinují součinnost aromaesenciálních olejů a nejčistších aktivních složek. Přípravky jsou navrženy tak, aby se staraly o denní zdraví a pohodu celé rodiny. Puressentiel nabízí jednoduché, efektivní a přírodní řešení, jak zmírnit bolest a nebo zajistit úlevu.

Puressentiel

Parametry

EAN
3701056800176
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Pěna
Velikost balení
150 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Puressentiel
Adresa výrobce
The York House 221 Pentonville Road 6th Floor London N1 9JY, Velká Británie
Napěňte a poté důkladně opláchněte vodou. Vyhněte se kontaktu s očima, v případě zasažení očí, vypláchněte dostatečným množstvím vody. Nedoporučuje se osobám alergickým na některou z obsažených složek.
AQUA, GLYCERIN, SALVIA OFFICINALIS LEAF WATER*, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATER*, DECYL GLUCOSIDE, SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE, LAURYL GLUCOSIDE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, COCO-GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, LEVULINIC ACID, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, CHONDRUS CRISPUS POWDER, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM LEVULINATE, GLUCOSE, SORBIC ACID, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL*, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL*, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, SODIUM HYDROXIDE.
Všechny typy pleti i citlivá.

PURESSENTIEL ORGANIC...

360,00 Kč