0

EndWarts PEN pero k odstranění bradavic 3 ml

EndWarts PEN je účinným roztokem pro odstraňování bradavic. Roztok je určen k ošetření rukou, chodidel, loktů a kolen a to jak dospělých, tak i dětí. Díky jedinečnému složení EndWarts PEN pomáhá tělu bradavice vysušit a vyloučit.
Více informací
EndWarts
Brzy skladem
291,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

EndWarts PEN je spolehlivým a účinným zdravotnickým prostředkem pro odstraňování bradavic, jehož aplikace zabere jen pár vteřin. Roztok může používat celá rodina pro odstranění bradavic na rukou, chodidlech, loktech a kolenou.\n \n EndWarts PEN obsahuje silný roztok kyseliny mravenčí v praktickém aplikátoru (peru), díky němuž je ošetření rychlé a jednoduché. Kyselina mravenčí snadno proniká do bradavice, vysuší ji a tělo ji následně vyloučí. \n Při správném použití nezpůsobuje EndWarts PEN šíření infekce, významnou bolestivost ani jizvy. Proto lze přípravek použít na tenkou kůži, je vhodný i pro malé děti. V případě tenké kůže, například u dětí a na hřbetu ruky, snižte dávku a bradavici ošetřujte méně často. \n EndWarts PEN mohou použít také diabetici (s opatrností a na zdravé kůži) a těhotné a kojící ženy. Prostředek lze také použít na ošetření většího množství bradavic najednou.\n Jednoduché a rychlé – a aplikuje se pouze jednou týdně!\n Ergonomické pero EndWarts PEN bylo navrženo tak, aby bylo odstranění bradavice jednoduché a přesné. Jakmile se na bradavici přitiskne hrot, aplikátor do ní automaticky vpraví správnou dávku. Použití EndWarts PEN zabere pouze několik vteřin jednou týdně, takže samotné ošetření bradavic vám nezpůsobí žádný stres a nijak váš den nenaruší.
EndWarts

Parametry

EAN
8594158893826
8594158893826
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Roztok
Velikost balení
3 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 4 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek

K účinnému použití stačí jen nepatrné množství roztoku. Aby se roztok nedostal na okolní pokožku, držte pero při aplikaci vždy pevně a manipulujte s ním opatrně.

  • Jakmile na bradavici přitisknete hrot, pero do bradavice vpraví velmi malé množství bezbarvého roztoku.
  • Při léčbě bradavic na tenké pokožce (jako jsou horní části rukou / nohou / prsty) může stačit jedna aplikace každý druhý nebo třetí týden.
  • Staré nebo velké bradavice u dospělých je možné ošetřovat častěji.
  • Pokud bradavice nezmění svou velikost při aplikaci 1x týdně, ošetřujte bradavici 2x týdně nebo každý druhý den, dokud není kůže podrážděná.
  • Nepoužívejte častěji než po dobu 3 sekund.
  • Po použití správně nasaďte víčko.
  • U dětí by měl ošetření vždy provádět dospělý.

3 vteřiny

Opatrně přitiskněte hrot pera na bradavici a zvlhčujte povrch bradavice roztokem

Obrázek A k návodu

Roztok aplikujte pouze na bradavici po celé její ploše (obrázek A).
Je-li bradavice větší, bude třeba na ni použít větší množství roztoku.

Obrázek B - k návodu

Hrot pera nakloňte na zaoblenější část. (obrázek B)
Nechte pero přiložené po dobu tří sekund.

Dávejte pozor, aby se roztok nedostal na okolní zdravou pokožku. Chcete-li dosáhnout úspěšných výsledků, provádějte toto ošetření pravidelně jednou týdně, dokud bradavice zcela nezmizí.

85% roztok kyseliny mravenčí

EndWarts PEN pero k...

291,00 Kč