0

Wartner Pero na odstranění bradavic

Odstraňování bradavic, kuřích ok a veruků , pomocí gelu s kyselinou trichloroctovou, samoléčba z domova. Jednoduché a bezpečné. Jedna aplikace denně dokud bradavice nezmizí max 6 týdnů.
Více informací
Wartner
Skladem
331,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Wartner Pero na odstranění bradavic obsahuje40% kyselinu trichloroctovou. Aplikátor pera umožňuje snadnou a přesnou aplikaci kyseliny, která se vstřebá do bradavice, tím dochází ke zničení bradavice. Proces odstranění může trvat někoik týdnů, záleží na velikosti postižení. Jedná se bezbolestné ošetření s okamžitým postupným efektem. Ošetření je možné u dětí starších 4 let.
Wartner

Parametry

EAN
8594060896144
8594060896144
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
1 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 4 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek

Postup:

  • Po natečení kapaliny do špičky pera ho umístěte na bradavici.
  • Následně klikněte jednou modrým tlačítkem a podržte špičku pera na bradavici po dobu 10 sekund. (V případě větších bradavic může být nutná další aplikace.)

Aplikaci opakujte 1× týdně, dokud bradavice nezmizí, maximálně však 6 týdnů. Pro dosažení lepšího výsledku doporučujeme před aplikací namočit chodidla nebo ruce na 5 minut do teplé vody a následně vysušit ručníkem.

 

40% kyselina trichloroctová.

Nevhodné pro děti do 4 let. K zevnímu použití pouze na rukou a nohou. Nepoužívejte na otevřené rány a podrážděnou pokožku. K použití pouze pro jednoho pacienta. Uchovávejte mimo dosah dětí. Před ošetřením si pozorně přečtěte návod k použití.

Wartner Pero na odstranění...

331,00 Kč