0

EndWarts Extra kryoterapie fibromů 14.3g

EndWarts Extra je revoluční prostředek pro domácí ošetření fibromů, tj. stopkatých kožních výrůstků na krku, hrudi a podpaží. Jedná se o první prostředek pro domácí ošetření, který obsahuje velmi chladný plyn oxid dusný.
Více informací
EndWarts
Skladem
611,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

EndWarts Extra je účinný zdravotnický prostředek určený k ošetření měkkých fibromů, tj. stopkatých kožních výrůstků, v pohodlí domova.n n EndWarts Extra je bezpečný, rychlý a jednoduchý prostředek pro domácí ošetření fibromů, který účinně odstraňuje fibromy na krku, hrudi nebo podpaží. Jedná se o první prostředek pro domácí ošetření fibromů. Obsahuje velmi chladný plyn oxid dusný, který zmrazuje fibromy při n teplotě až -80 °C. n n EndWarts Extra sestává z kazety pod tlakem, která je naplněna oxidem dusným a je uzavřena v bílém plastovém pouzdru. Když se prostředek otáčením aktivuje (viz návod k použití zdravotnického prostředku EndWarts Extra), malá jehla uvnitř zařízení tuto kazetu propíchne a vypustí tak oxid dusný, který klesne do jednorázového hrotu (aplikátoru).n Každé balení obsahuje:n - 10 ochranných náplastín - 9 jednorázových hrotů,n aby bylo možné opakované použití.n Prostředek není plnitelný (t.j. prázdnou náplň není možné vyměnit)n Kdo může prostředek EndWarts Extra použít?n EndWarts Extra je vhodný pro osoby starší 18 let, které mají fibromy s následujícími vlastnostmi:n - Vzhled: malé, měkké kousky kůže spojené s okolní pokožkou tenkou stopkoun - Velikost: 2-5 mmn - Barva: podobné zbarvení jako okolní pokožkan - Výskyt: na krku, na prsou, v podpažín - Citlivost: bezbolestné, lze s ním snadno hýbatn Pokud máte pochybnosti, zda je použití EndWarts Extra vhodné na Váš kožní výrůstek, poraďte se n Jak prostředek EndWarts Extra funguje?n EndWarts Extra funguje tak, že se oxid dusný rovnoměrně aplikuje pěnovým hrotem přímo na fibrom. Použití oxidu dusného vyžaduje delší dobu mrazení než u lékaře (protože není tak studený jako tekutý dusík), ale snižuje pravděpodobnost přílišného narušení zdravé tkáně.n Zmrazením se vytvoří uvnitř buněk fibromu ledové krystaly, které způsobí nevratné poškození buněčných membrán a doslova buňky fibromu roztrhají. Navíc 24 hodin po ošetření vzniká v místě fibromu zánět, který dále přispívá k odstranění fibromů pomocí imunologických mechanismů. Je možné, že se po použití EndWarts Extra vytvoří na fibromu puchýř. Ošetřený fibrom pomalu zmizí během 2–3 týdnů.
EndWarts

Parametry

EAN
8594158894434
8594158894434
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
! PŘEDTÍM, NEŽ ZAČNETE S OŠETŘENÍM, PŘEČTĚTE SI NÁSLEDUJÍCÍ KROKYn Před prvním použitím musí být EndWarts Extra jednou aktivován. Zatímn nesundávejte víčko. Bílou částí otočte alespoň o 360 stupňů ve směru šipky, dokud neuslyšíte hlasité kliknutí. Je k tomu zapotřebí trochu síly.n Po aktivaci zařízení už tento krok nikdy neopakujte.n n 1) OCHRANA - chraňte okolní pokožkun n Odstraňte střed ochrannépěnové náplasti a ujistěte se, že jste odstranili tenkoun plastovou fólii na spodní straně náplasti. n Umístěte samolepící pěnový kroužek okolo fibromu pro ochranu zdravé pokožky.n n 2) PŘÍPRAVA n n Postavte EndWarts Extra kolmo na stůl, průsvitným víčkem dolů. Pevně prostředekn uchopte a přidržte. Druhou rukou stlačte bílou část směrem dolů, a to přesně nan dvě sekundy. Přidržíte-li ji déle, zbytečně prostředek vyplýtváte. Přidržíte-li kratší dobu, snížíte účinek zmrazení.n n 3) KONTROLA n n Sejměte víčko, měli byste vidět ledovou páru. Pokud se pára neobjeví, opakujte krok 2.n n 4) OŠETŘENÍn n Okamžitě přitiskněte hrot pevně na vrchní část fibromu obklopeného náplastí. Čas je klíčový pro nejlepší výsledek a bezpečnost! Hrot přidržte na fibromu přesně 20 sekund. Sejměte ochrannou náplast.n n Neošetřujte déle než 20 sekund. Vždy používejte ochrannou pěnovou náplast okolo fibromu. Chybné nebo příliš dlouhé ošetření může poškodit pokožku nebo nervová zakončení.n n Po použití nasaďte zpět víčko a uložte do chladničky. A je to! Sejměte a vyhoďte ochrannou náplast a jednorázový hrot. Vložte do prostředku nový hrot. Prostředek je nyní připraven pro další ošetření. Nasaďte víčko a uložte prostředek do chladničky.n n Fibrom pomalu vymizí během 14 dnů. Pokud do 14 dnů fibrom nevymizí, opakujte kroky 1, 2, 3 a 4.
edno balení obsahuje jednu náplň EndWarts Extra (14,3 g tekutého oxidu dusného), sadu 9 jednorázových hrotů a jeden návod k použití.

EndWarts Extra kryoterapie...

611,00 Kč