0

Phyteneo Kolodium forte 10ml

Kožní roztok pro šetrné a bezbolestné odstranění bradavic, kuřích ok a ztvrdlé, zrohovatělé kůže. S extraktem z vlaštovičníku lékařského.
Více informací
Phyteneo
Skladem
184,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Spolehlivé řešení pro bezbolestné odstranění bradavic, kuřích ok a ztvrdlé, zrohovatělé kůže.\n Kyselina salicylová a mléčná rozrušuje bradavici, která se postupně bezbolestně odlučuje. K léčbě výrazně přispívá vlaštovičník s antivirotickými účinky. Silice z borovicové pryskyřice působí antisepticky. Thuja stimuluje imunitní systém kůže a potlačuje tak vznik infekce.\n Podívejte se na názornou video ukázku, jak odstranit bradavici pomocí přípravku Kolodium forte.\n Benefity\n • lékárníky nejdoporučovanější přípravek na odstranění bradavic - 1. místo v anketě 1. volba lékárníka za rok 2020, 2021 (Zdroj: Healthcomm)\n • nebolestivá terapie dobře snášená i dětmi\n • snadná aplikace, vhodná pro domácí použití\n • komplexní působení včetně následné regenerace kůže\n • s obsahem rostlinných složek (vlaštovičník, thuja, terpentýnová silice)\n • díky šetrným aktivním látkám a opakované aplikaci nedochází k podráždění okolní tkáně. Na rozdíl od přípravků, které se\n aplikují jednorázově, je Kolodium forte k tkáni šetrnější a nehrozí riziko vzniku jizev.\n Popis\n Zdravotnický prostředek Kolodium forte je roztok s obsahem léčivých látek, používaný pro šetrné odstraňování bradavic, kuřích ok, ztvrdlé a zrohovatělé kůže.\n Přípravek obsahuje kolodium (roztok nitrované celulózy ve směsi alkoholu), kyselinu salicylovou a kyselinu mléčnou. Kyselina salicylová změkčuje povrchovou vrstvu pokožky a má schopnost rozpouštět mezibuněčnou hmotu tzv. keratolytickým účinkem (odloučení svrchní, plně keratinizované vrstvy kůže). Tento účinek podporuje působení kyseliny mléčné, která má také leptající účinek a snižuje hyperkeratózu.\n Extrakt z vlaštovičníku obsahuje vedle nejúčinnějšího chelidoninu řadu dalších alkaloidů, které mají při zevním použití antivirotické a antimykotické účinky.\n Další léčivou látkou je čištěná terpentýnová silice z borovicové pryskyřice (Terebinthinae etheroleum rectificatum), která obsahuje terpenové sloučeniny pinen, camphen a limonen. Ty působí antisepticky, podporují prokrvení tkáně, zvyšují resorpci patologicky změněné tkáně a přispívají k tvorbě granulační tkáně.\n Součástí přípravku je také extrakt z nedřevnatých částí zeravu západního (Thuja Occidentalis), jež obsahuje řadu monoterpenů. Tyto látky snižují tvorbu mazu (mají tzv. antiseboroický účinek), dále vykazují tonizující a vyhlazující účinek.
Phyteneo

Parametry

EAN
8594071270100
8594071270100
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Roztok
Velikost balení
10 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Děti od 3 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek

1–3 kapky / 2 krát denně  Přípravek nanášejte tyčinkou na uzávěru na postižené místo. První známky účinku mohou být pozorovatelné až po několika dnech. Rozhodující je pravidelná a důsledná aplikace.

Terpentýnová silice 1,6mg, Extrakt z vlaštovičníku 0,02g, Kyselina salicylová 0,16g, Kyselina mléčná 0,16g

Phyteneo Kolodium forte 10ml

184,00 Kč