0

KLORANE Bébé Krém na přebalování s BIO měsíčkem 100 ml

Dětský krém na přebalování se zklidňujícím BIO měsíčkem lékařským posiluje a chrání pokožku dětského zadečku před zarudnutím a podrážděním.
Více informací
KLORANE
Skladem
268,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Klorane krém na přebalování je speciálně vyvinutý tak, aby chránil křehkou pokožku dítěte mezi jednotlivými výměnami plenek.

Spodní část těla batolat je často vystavena kyselosti a vlhkosti a má sklon k výskytu vyrážek. Aby se zabránilo nepříjemným pocitům a svědění, je tento krém vyrobený z 99 % ze složek přírodního původu a vyznačuje se vysokou snášenlivostí. Je obohacen o zklidňující a regenerační účinné látky, jako je BIO měsíček, ricinový olej a jojobový olej. Pomáhá také obnovovat rovnováhu mikrobiomu pokožky novorozence.

Složení bez parfemace zklidňuje pokožku již po prvním použití, regeneruje ji a chrání před zarudnutím a podrážděním. Výhodou je klinicky ověřená účinnost a přírodní aktivní složky, které přispívají ke zklidnění a regeneraci, pomáhají chránit a posilovat křehkou pokožku dětského zadečku.

BENEFITY

  • Zklidňuje a vyživuje: hustá krémová textura krému na přebalování poskytuje péči a pohodlí dětskému zadečku a přináší úlevu již při prvních aplikacích.
  • Regeneruje: krém na přebalování obohacený o jojobový olej zvyšuje schopnost regenerace kožní bariéry novorozence.
  • Chrání: krém obsahuje rostlinný glycerin, který pomáhá obnovovat hydrolipidovou vrstvu na pokožce a působí jako bariéra proti nepříznivým vlivům.
KLORANE

Parametry

EAN
3282770391176
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Věk od
Od 0 měsíců
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE
Tak často, jak je potřeba. Po každém přebalování naneste silnou vrstvu krému na čistou a suchou pokožku.

WATER (AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. HYDROGENATED VEGETABLE OIL. RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL (RICINUS COMMUNIS SEED OIL). HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL). POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE. SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL (SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL). MAGNESIUM SULFATE. POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE. CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT. BENZOIC ACID. GLYCERYL CAPRYLATE. TOCOPHEROL. ZINC SULFATE.

99 % složení přírodního původu.

Spotřebiteli se doporučuje, aby před zakoupením výrobku systematicky kontroloval jeho složení.

KLORANE Bébé Krém na...

268,00 Kč