0

KLORANE Bébé Krém na přebalování s BIO měsíčkem 100 ml

Dětský krém na přebalování se zklidňujícím BIO měsíčkem lékařským posiluje a chrání pokožku dětského zadečku před zarudnutím a podrážděním.
Více informací
KLORANE
Skladem
268,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Klorane krém na přebalování je speciálně vyvinutý tak, aby chránil křehkou pokožku dítěte mezi jednotlivými výměnami plenek.

Spodní část těla batolat je často vystavena kyselosti a vlhkosti a má sklon k výskytu vyrážek. Aby se zabránilo nepříjemným pocitům a svědění, je tento krém vyrobený z 99 % ze složek přírodního původu a vyznačuje se vysokou snášenlivostí. Je obohacen o zklidňující a regenerační účinné látky, jako je BIO měsíček, ricinový olej a jojobový olej. Pomáhá také obnovovat rovnováhu mikrobiomu pokožky novorozence.

Složení bez parfemace zklidňuje pokožku již po prvním použití, regeneruje ji a chrání před zarudnutím a podrážděním. Výhodou je klinicky ověřená účinnost a přírodní aktivní složky, které přispívají ke zklidnění a regeneraci, pomáhají chránit a posilovat křehkou pokožku dětského zadečku.

BENEFITY

  • Zklidňuje a vyživuje: hustá krémová textura krému na přebalování poskytuje péči a pohodlí dětskému zadečku a přináší úlevu již při prvních aplikacích.
  • Regeneruje: krém na přebalování obohacený o jojobový olej zvyšuje schopnost regenerace kožní bariéry novorozence.
  • Chrání: krém obsahuje rostlinný glycerin, který pomáhá obnovovat hydrolipidovou vrstvu na pokožce a působí jako bariéra proti nepříznivým vlivům.
KLORANE

Parametry

EAN
3282770391176
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Věk od
Od 0 měsíců
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE
Tak často, jak je potřeba. Po každém přebalování naneste silnou vrstvu krému na čistou a suchou pokožku.

WATER (AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. HYDROGENATED VEGETABLE OIL. RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL (RICINUS COMMUNIS SEED OIL). HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL). POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE. SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL (SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL). MAGNESIUM SULFATE. POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE. CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT. BENZOIC ACID. GLYCERYL CAPRYLATE. TOCOPHEROL. ZINC SULFATE.

99 % složení přírodního původu.

Spotřebiteli se doporučuje, aby před zakoupením výrobku systematicky kontroloval jeho složení.

KLORANE Bébé Krém na...

268,00 Kč