0

Aviril dětský krém 50 ml

Ochranný krém s vysokým obsahem oxidu zinečnatého. Vhodný k ošetření podrážděné nebo opruzené dětské pokožky. Obsahuje vitaminy E a D (panthenol). Heřmánkový extrakt napomáhá regeneraci a zklidnění pokožky.
Více informací
Aviril
Skladem
45,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Dětská řada Aviril obsahuje azulen - éterický olej z heřmánku, který zklidňuje podrážděnou pokožku i případné záněty. Heřmánkový extrakt napomáhá regeneraci a zklidnění pokožky. Pravidelné používání dětské kosmetiky Aviril zajišťuje dětské pokožce vláčnost, jemnost a propůjčuje jí jemnou vůni.

Značka Alpa je právem označována jako tradice české kosmetiky. Stabilní a prosperující společnost je na našem trhu již desítky let a spolehlivě pečuje o pokožku celých generací českých i zahraničních rodin. Alpa využívá inovativní technologie i tradiční výrobu, vlastní několik certifikátů a osvědčení. Její výroba je podpořena odbornými studiemi a vlastní i ocenění z kosmetického veletrhu BEAUTY EXPO 2006.

Aviril

Parametry

EAN
8594001773923
8594001773923
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Děti
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Alpa
Přiměřenou vrstvu krému naneste na omytou a osušenou pokožku a jemně rozetřete.
Výrobek obsahuje vodu, oxid zinečnatý, glycerin, lanolin, výtažek z heřmánku, panthenol, parfém a parabeny.
Aqua, Petrolatum, Zinc Oxide, Glycerin, Ozokerite, Hydrogenated Castor Oil, Lanolin, Cera Microcristallina, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Isostearate, Polyglyceryl-3 Oleate, Magnesium Sulfate, Dipropylene Glycol, Methylparaben, Ethylparaben, Methylisothiazolinone, DMDM Hydantoin, Chamomilla Recutita Extract, Propylene Glycol, Parfum, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Cinnamal, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool.

Aviril dětský krém 50 ml

45,00 Kč