2

OPHTHALMO-AZULEN oční mast 5 g

Více informací
OPHTHALMO-AZULEN

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Ophthalmo-Azulen oční mast podporuje hojení, má protizánětlivý a dezinfekční účinek. Obsahuje látky izolované z heřmánku - azuleny. Přípravek Ophthalmo-Azulen je vhodný použít při drobných poraněních očních víček, spojivky a rohovky a k urychlení hojivého procesu po odstranění cizích tělísek z rohovky. Oční mast Ophthalmo-Azulen je určena pro dospělé i děti. Přípravek je možno používat v těhotenství a při kojení.

Parametry

SUKL kód
874
EAN
8594739038769
8594739038769
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mast
Velikost balení
5 g
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Dospělí a děti vnáší oční mast do spojivkového vaku nebo nanáší na kůži víček a okolí oka 3–5x denně až do úplného zhojení. Je vhodné po vnesení masti do oční štěrbiny nechat zavřené oko na 2-3 minuty, aby účinná látka neodtekla se slzami a mohla se vstřebat rohovkou a spojivkou. Bez porady s lékařem nepoužívejte přípravek déle než 10 dní.
Léčivou látkou je guaiazulenum 7,5 mg v 5 g oční masti. Pomocné látky jsou bílý vosk, tuk z ovčí vlny (lanolin), tvrdý parafin, tekutý parafin, oční bílá vazelína.
Přípravek Ophthalmo-Azulen obsahuje tuk z ovčí vlny (lanolin), který může způsobit místní kožní reakce (např. kontaktní dermatitidu). Pozorně čtěte příbalový leták.

OPHTHALMO-AZULEN oční mast 5 g

137,00 Kč