1

OPHTHALMO-SEPTONEX oční mast 5 g

Více informací
Skladem
142,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Oční mast Ophthalmo-Septonex má dezinfekční vlastnosti a je proto vhodná pro léčbu nehnisavých zánětů předního úseku oka. Ophthalmo-Septonex se používá u dospělých i dětí při zánětech víček a spojivek, při poškození rohovky po vyjmutí cizích tělísek a po úrazech. Přípravek je možno použít krátkodobě i v těhotenství a při kojení.

Parametry

SUKL kód
0000876
EAN
8594739038967
8594739038967
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mast
Velikost balení
5 g
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Indikační skupina
Ophthalmologica
Obvykle se u dospělých i dětí vnáší do spojivkového vaku nebo nanáší na kůži víček malé množství oční masti 3-5x denně maximálně po dobu 14 dnů. Při současné léčbě očními kapkami se mast používá obvykle na noc. Je vhodné po vnesení masti do oční štěrbiny nechat zavřené oko na 2 - 3 minuty, aby léčivá látka neodtekla se slzami a mohla se vstřebat rohovkou a spojivkou. Při používání dvou či více očních mastí je nutné mezi jejich použitím nechat uplynout alespoň 10 minut. Před prvním použitím se doporučuje vytlačit a odstranit asi 1 cm masti.
Léčivou látkou je carbethopendecinii bromidum 5 mg v 5 g oční masti. Pomocnými látkami jsou oční bílá vazelína, tuk z ovčí vlny (lanolin), bílý vosk, čištěná voda.
Nepoužívejte přípravek Ophthalmo-Septonex jestliže jste alergický(á) na léčivou látku nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku; při snížené tvorbě slz a při zánětech rohovky a spojivky s omezeným vylučováním slz. Pozorně čtěte příbalový leták.

OPHTHALMO-SEPTONEX oční...

142,00 Kč