0

PLANTHÉ Olej na suchou a citlivou pleť 50 ml

Šetrné ošetření suché a citlivé pleti, výživa a její posílení. Unikátní šetrná kombinace vysoce promašťujících a zvláčňujících přírodních olejů lékárenské kvality. Vhodné i pro pokožku se sklony k alergickým projevům, atopii a k lehčí formě akné.
Více informací
Planthé
Brzy skladem
440,00 Kč Vč. DPH

(8,80 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

PLANTHÉ Olej na suchou a citlivou pleť 50 ml

Unikátní kombinace ostropestřecového, hroznového a meruňkového oleje má vysokou vyživující a zvláčňující aktivitu, díky které se vaše pokožka snadněji zregeneruje a je lépe chráněna před vnějšími nepříznivými vlivy. PLANTHÉ Laboratories je prémiová řada lékárenské kosmetiky, jejíž jedinečnost spočívá v kombinaci rostlinných složek farmaceutické kvality s přírodními účinnými látkami pro krásnou a zdravou pleť.
Planthé

Parametry

EAN
8594059739315
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Olej
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Přípravek je vhodný obzvláště pro suchou až velmi vysušenou pleť se sklony k atopickým, alergickým projevům a k lehčí formě akné. Olej naneste kapátkem na dlaň nebo prst a aplikujte na důkladně vyčištěnou pokožku, poté jemně vmasírujte. Olej je určen pro obličej, oblast dekoltu nebo ruce. Lze použít lokálně i na celé tělo.
Meruňkový olej, olej z ostropestřce, olej z vinné révy, extrakt z rakytníku, extrakt z listů rozmarýnu, extrakt ze semínek vinné révy.
Nepoužívat při přecitlivělosti na obsaženou složku. Ukládejte mimo dosah dětí. Určeno k zevnímu použití! Jedná se o olej určený na pokožku za účelem její ochrany a zlepšení stavu.

PLANTHÉ Olej na suchou a...

440,00 Kč