0

PLANTHÉ Moringový olej zkrášlující 50 ml

Účinná redukce jizviček, akné a pigmentových skvrn. Obsahuje originální kombinaci moringového oleje, extraktů z rozmarýnu lékařského a aloe. K okamžitému rozzáření a zkrášlení pleti. Lehká svěží vůně.
Více informací
Planthé
Skladem
517,00 Kč Vč. DPH

(10,34 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

PLANTHÉ Moringový olej zkrášlující 50 ml

Moringový olej intenzivně hydratuje pokožku a zaceluje drobné nedokonalosti, jako jizvičky a ranky po akné či při vyrážce. Zkrášlující účinek umocňuje extrakt z aloe, který redukuje pigmentové skvrny, omezuje jejich další vznik a barevně sceluje pleť. Rozmarýnový extrakt svou čistící a regenerační aktivitou poskytuje pleti účinnou a šetrnou očistu. PLANTHÉ Laboratories je prémiová řada lékárenské kosmetiky, jejíž jedinečnost spočívá v kombinaci rostlinných olejů farmaceutické kvality s přírodními účinnými látkami pro krásnou a zdravou pleť.
Planthé

Parametry

EAN
8594059738707
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Olej
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Přípravek je vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro poškozenou pleť. Olej naneste kapátkem na dlaň nebo prst a aplikujte na důkladně vyčištěnou pokožku, poté jemně vmasírujte. Olej je určen pro obličej, oblast dekoltu nebo ruce. Lze použít také k přípravě pleťových masek nebo k masáži.
Moringový olej, extrakt z rozmarýnu lékařského a extrakt aloe vera.
Nepoužívat při přecitlivělosti na obsaženou složku. Ukládejte mimo dosah dětí. Určeno k zevnímu použití! Spotřebujte do 3 měsíců od otevření.

PLANTHÉ Moringový olej...

517,00 Kč