0

Cannaderm Regenerace pleťový krém 75 g

S výrazným regeneračním účinkem pro speciální péči o velmi citlivou pleť. Přispívá k lepšímu vyživení pokožky a rychlejší regeneraci kožních buněk. Omezuje přecitlivělost pokožky, zlepšuje její vzhled a elasticitu a omezuje výskyt vrásek.
Více informací
Cannaderm
Skladem
256,00 Kč Vč. DPH

(3,41 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Cannaderm Regenerace pleťový krém 75 g

Přecitlivělost pokožky se může projevovat zarudnutím, pocity podráždění, napětí či svěděním. Krém přispívá k lepšímu vyživení pokožky a rychlejší regeneraci kožních buněk. Pravidelnou péčí lze snížit přecitlivělost pokožky, zlepšit její vzhled a elasticitu a omezit výskyt jemných vrásek a nepravidelností pleti. Krém je také vhodný pro péči o zhojené jizvy a o silně namáhanou pokožku, např. ve zhoršeném pracovním prostředí (dílny, zahrada, chemické provozy, kuchyně apod.). Pro nadměrně citlivou nebo zralou pokožku doporučujeme použít krém Regenerace místo denního či nočního krému a také po depilaci. Účinné látky: konopný olej, vitamin E, měsíček, lecitin.
Cannaderm

Parametry

EAN
8594059735706
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
75 g
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Nanášejte krém 2x denně v tenké vrstvě na obličej nebo na tělo. Krém se rychle vstřebává, nemastí a přispívá ke zklidnění přecitlivělé a suché pokožky.
Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glycerin, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Cannabis Sativa Seed Extract, Panthenol, p-Anisic Acid, Cetyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Propanediol, Glyceryl Caprylate, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Bisabolol, Xanthan Gum, Illicium Verum Oil, Lecitin, Lactic Acid, Inositol, Melaleuca Alternifolia Oil.
Pro zlepšení vzhledu jizev, pigmentových skvrn a drobných nepravidelností pleti je třeba krém 2x denně jemně vmasírovat do pokožky a místo pravidelně ošetřovat minimálně po dobu několika týdnů.

Cannaderm Regenerace...

256,00 Kč