0

Cannaderm Aknea ošetřující krém 75 g

Pro každodenní péči o pokožku s projevy akné a s nadměrnou tvorbou kožního mazu. Omezuje vznik ucpaných, zarudlých a zanícených pórů, uhrů a komedonů.
Více informací
Cannaderm
Skladem
288,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vylepšená receptura krému obsahuje přírodní složky, které výrazně redukují nepříjemné projevy spojené s akné, jako je nadměrná tvorba kožního mazu, ucpané, zarudlé a zanícené póry, uhry, komedony apod. Krém se snadno vstřebává a nezanechává mastný film. Pro viditelný efekt je nutná dlouhodobá a pravidelná péče o uhrovitou pokožku.
Cannaderm

Parametry

EAN
8594059735737
8594059735737
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
75 g
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Aplikujte krém 1–2x denně na čistou, umytou pokožku, zbavenou nečistot a make-upu. Produkty Aknea používejte jen na pokožku s projevy akné.
Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil, Glyceryl Stearate, Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Potassium Alum, Tocopherol, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Commiphora Myrrha Resin Extract, Symphytum Officinale Root Extract, Glyceryl Caprylate, Cannabis Sativa Seed Extract, Glycerin, Panthenol, p-Anisic Acid, Sodium Caproyl / Lauroyl Lactylate, Triethyl Citrate, Thymus Serpyllum Oil, Salicylic Acid, Sodium Bicarbonate, Lonicera Caprifolium Flower Extract, Lonicera Japonica Flower Extract, Xanthan Gum, Bisabolol, Lecithin, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Citral, Geraniol, Linalool, D-Limonene.
Nepoužívejte pro ošetření pokožky okolo očí.

Cannaderm Aknea ošetřující...

288,00 Kč