0

Cannaderm Atopos ošetřující krém 75 g

Pro celodenní péči o suchou, drsnou a šupící se pokožku dospělých. Vhodné pro pokožku s atopií nebo lupénkou. Obnovuje funkci kožního pláště.
Více informací
Cannaderm
Skladem
301,00 Kč Vč. DPH

(4,01 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Cannaderm Atopos ošetřující krém 75 g

Vyhovuje speciálním nárokům pokožky s atopickým ekzémem nebo lupénkou. Krém se snadno roztírá, nezanechává mastný film, dobře se vstřebává a účinně zjemňuje a zvláčňuje suchá, šupící se místa na pokožce. Krém Atopos je možné používat dlouhodobě, i několikrát denně, pro zvláčnění suchých, drsných míst na pokožce.
Cannaderm

Parametry

EAN
8594059735713
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
75 g
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Krém jemně vetřete do suchých, drsných či šupících se míst pokožky. Aplikujte i několikrát denně podle potřeby.
Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil, Glycerin, Peat Extract, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Glyceryl Stearate, Cannabis Sativa Seed Extract, Panthenol, p-Anisic Acid, Cetyl Alcohol, Lonicera Caprifolium Flower Extract, Lonicera Japonica Flower Extract, Xanthan Gum, Inositol, Lactic Acid, Arnica Montana Extract, Helianthus Anuus Seed Oil, Bisabolol, Lecithin.
Pokožku při atopii či lupénce je vhodné umývat velmi šetrnými mycími přípravky. Pro skutečně jemné a šetrné mytí doporučujeme mycí pěnu Atopos. Suchou, šupící se pokožku je nutné udržovat vláčnou, proto ji promazávejte několikrát během dne a také po každé koupeli nebo sprchování. Pro zklidnění zcitlivělé, svědící pokožky použijte krém Exema se sníženým pH. Pro extrémně suchou pokožku doporučujeme kombinovat program Atopos s mastí Konopka.

Cannaderm Atopos ošetřující...

301,00 Kč