0

PLANTHÉ Retinol sérum protivráskové 50 ml

Účinné vyhlazení vrásek, redukce projevů stárnutí, revitalizace pleti, posílení a zpevnění. Originální farmaceutický přípravek s unikátní kombinací přírodních rostlinných olejů .
Více informací
Planthé
Skladem
498,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Originální složení séra stimuluje přirozenou obnovu kožních buněk a syntézu kolagenu, viditelně tak redukuje vrásky i pigmentové skvrny, působí také proti jejich dalšímu vzniku. Retionol a karotenoidy ze semen zlatého rajčete vyhlazují vrásky. Granátové jablko dodává pleti pružnost, zpevňuje a posiluje její strukturu. Rozmarýn ji chrání před okolními vlivy. PLANTHÉ Laboratories je prémiová řada lékárenské kosmetiky, jejíž jedinečnost spočívá v kombinaci rostlinných složek farmaceutické kvality s přírodními účinnými látkami pro krásnou a zdravou pleť.
Planthé

Parametry

EAN
8594059739339
8594059739339
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Přípravek je vhodný pro všechny typy pleti, především však pro stárnoucí. Sérum naneste kapátkem na dlaň nebo prst a aplikujte na důkladně vyčištěnou pokožku, poté jemně vmasírujte. Sérum je určeno na obličej, krk a oblast dekoltu. Používejte ideálně večer.
Olej z ostropestřce, olej ze semínek rajčat, meruňkový olej, extrakt z granátového jablka, vitamin E, vitamin A, extrakt z rozmarýnu.
Nepoužívejte při přecitlivělosti na obsaženou složku. Ukládejte mimo dosah dětí. Určeno k zevnímu použití! Jedná se o olej určený na pokožku za účelem její ochrany a zlepšení stavu.

PLANTHÉ Retinol sérum...

498,00 Kč