0
  • Krátká expirace

PLANTHÉ Hyaluronové sérum omlazující 50 ml

Dokonalé vyplnění vrásek, vypnutí, hydratace a omlazení pleti. Obsahuje jedinečnou kombinaci kyseliny hyaluronové, růžové vody, extraktů zeleného čaje a chmele.
Více informací
Planthé
Skladem
366,00 Kč Vč. DPH

(7,32 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

PLANTHÉ Hyaluronové sérum omlazující 50 ml

Kombinace obsažených látek efektivně hydratuje a vypíná pleť, účinně vyplňuje vrásky a dodává pokožce pocit mládí a svěžesti. Zelený čaj díky své antioxidační aktivitě pokožku chrání před vnějšími vlivy a zpomaluje stárnutí. Chmel stimuluje regenerační procesy a udržuje pružnost pleti. Květinová voda z růží navíc dodává pleti jemnou svěží vůní a mladistvou energii. PLANTHÉ Hyaluronové sérum vaši pleť dokonale omladí, vyživí a díky optimálnímu pH nedráždí pokožku. PLANTHÉ Laboratories je prémiová řada lékárenské kosmetiky, jejíž jedinečnost spočívá v kombinaci rostlinných složek farmaceutické kvality s přírodními účinnými látkami pro krásnou a zdravou pleť.
Planthé

Parametry

EAN
8594059738745
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Expirace
30.9.2024
Přípravek je vhodný pro všechny typy pleti. Sérum naneste kapátkem na dlaň nebo prst a aplikujte na důkladně vyčištěnou pokožku, poté jemně vmasírujte. Sérum je určeno na obličej, především pro oblast kolem očí. Je vhodné jako podkladová báze pro krémy nebo make-up.
Kyselina hyaluronová, růžová voda, extrakt ze zeleného čaje a extrakt z chmele.
Nepoužívat při přecitlivělosti na obsaženou složku. Ukládejte mimo dosah dětí. Určeno k zevnímu použití! Spotřebujte do 3 měsíců od otevření.

PLANTHÉ Hyaluronové sérum...

366,00 Kč