0

Remescar pokleslá víčka krém 8 ml

Účinné řešení pro pokleslá oční víčka. Okamžitě aktivuje, pozvedne a zpevní jemnou pokožku horních víček.
Více informací
Remescar
Brzy skladem
722,00 Kč Vč. DPH

(90,25 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Remescar pokleslá víčka krém 8 ml

Inovativní technologie Remescar na pokleslá víčka okamžitě působí, pozvedne a znovu napne jemnou pokožku horních víček pomocí jedinečné kombinace kapaliny na bázi sezamového oleje, fytoaktivního molekulárního komplexu a obohacených mořských mikročástic. Díky použití krému Remescar na pokleslá víčka budou vaše oči vypadat více otevřené a svěží.
Remescar

Parametry

EAN
5425012532748
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
8 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Sylphar
Na špičku prstu vymáčkněte malé množství krému Remescar na pokleslá víčka. Množství by mělo odpovídat velikosti rýžového zrna. Mněte krém mezi ukazováky, dokud nezprůhlední (5 - 10 sekund). Ujistěte se, že máte mezi prsty krému stále dostatek. Pokud už mezi prsty necítíte vlhkost, znovu si na špičku prstu naneste malé množství krému. Tento krok je správné působení krému Remescar na pokleslá víčka zásadní. Jemně krém špičkou prstu naneste přímo do záhybu horního víčka (krém nanášejte v záhybu oka a podél něj směrem od vnitřního koutku k vnějšímu). V případě potřeby krém rozetřete i výše směrem k obočí. Abyste dosáhla skutečně výrazných výsledků, nehýbejte 3 - 4 minuty po nanesení krému obličejem ani svaly, dokud krém nezaschne.
Produkt obsahuje Aqua, Glycerin, Lithium magnesium Sodium Silicate, Sodium Silicate, Acrylates Copolymer, Meadowfoam Estolide, Phenoxyethanol, Albizia Julibrissin Bark Extract, Maris Aqua, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, VP/Polycarbamyl Polyglycol Ester, Hydrolyzed Sesame Protein PG-Propyl Methylsilanediol, Hydrolyzed Algin, Sucrose, Sodium Benzoate, Darutoside, CI 16035, CI 19140.

Remescar pokleslá víčka...

722,00 Kč