0

Da Vinci Academia Ocutein sensigel hydratační oční gel 15 ml

Hydratační oční gel, s okamžitým zklidňujícím a osvěžujícím účinkem, speciálně vyvinutý pro každodenní péči o jemnou pleť v okolí očí. Proti únavě, otokům a kruhům pod očima. Regeneruje a hydratuje pokožku. Redukuje mimické vrásky a zpevňuje pleť.
Více informací
Skladem
318,00 Kč Vč. DPH

(21,20 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Da Vinci Academia Ocutein sensigel hydratační oční gel 15 ml

Obsahuje vysoce hydratační kyselinu hyaluronovou, extrakt světlíku lékařského se zklidňujícím, čistícím a regeneračním účinkem a přírodní kofein, který stimuluje mikrocirkulaci, výživu pokožky a působí na kruhy pod očima a snižování otoků.

Parametry

EAN
8594059737274
Cesta podání
Oční
Léková forma
Gel
Velikost balení
15 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Pomocí kuličkového aplikátoru naneste krouživými pohyby v bezpečné vzdálenosti kolem očí. Používejte ráno a večer, případně dle potřeby během dne. Před aplikací make-upu počkejte, než se oční gel dokonale vstřebá do pokožky.
Aqua, Glycerin, Dimethicone, Polysorbate 60, Euphrasia Officinalis Extract, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Carbomer, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Methylparaben, Sodium Hydroxymethylglycinate, Hydrolyzed Elastin, Ethylparaben, Buthylparaben, Propylparaben, Sodium Methylparaben, Sodium Propylparaben.
Neaplikovat do očí! Není určeno pro děti do 3 let.

Da Vinci Academia Ocutein...

318,00 Kč