0

Regital Exfoliační ponožky na chodidla 1 pár

Maska na chodidla ve formě ponožek efektivně odstraňuje mozoly, ponechává kůži hladkou, měkkou a jemnou. Hydratuje. Snadno se používá.
Více informací
Regital
Skladem
147,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Složení obohacené o aloe vera, extrakt z okurek, med, levandulový olej, kyselinu hyaluronovou a ovocné kyseliny eliminuje mozolnatou, hrubou pokožku a upravuje úroveň hydratace.
Regital

Parametry

EAN
5900779380790
5900779380790
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Peeling
Velikost balení
1 ks
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Equalan
Vyjměte výrobek z obalu a odstřihněte folii podél vyznačené linie. Nasaďte foliové ponožky na chodidla a důkladně je utěsněte. Pro ještě lepší přilnavost ke kůži, oblečte na foliové ponožky, ponožky bavlněné. Efekt odstranění odumřelé kůže se projeví po 7-10 dnech. (Pro uspíšení tohoto procesu je potřeba chodidla každodenně namáčet několik minut v teplé vodě). Po uplynutí 60-90 minut sundejte foliové ponožky a důkladně opláchněte chodidla. Proces odstraňování odumřelé kůže trvá cca 2 týdny, poté jsou chodidla hladká, měkká a jemná. Exfoliační masku na chodidla používejte s odstupem 3 měsíců.
Aqua, Cucumis Sativus Extract, Glycerin, Lavandula Angustifolia Oil, Aloe Barbadensis Extract, Propylene Glycol, Hyaluronic Acid, Mel Extract, Sodium Lactate, Salicylic Acid, Lactic Acid, Glycolic Acid, Polyquaternium-4, Alcohol Denat.,Phenoxyethanol.
Osoby s ekzémem, alergií, erytémem, poškozenou nebo citlivou kůži, děti mladší 12 let, těhotné ženy a diabetici nesmí používat tento produkt.

Regital Exfoliační ponožky...

147,00 Kč