0

Cannaderm Venosil konopný sprej 150 ml

Jemně chladivý přípravek pro okamžité osvěžení těžkých a unavených nohou náchylných ke vzniku otoků, křečových žil a metliček.
Více informací
Cannaderm
Skladem
288,00 Kč Vč. DPH

(1,92 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Cannaderm Venosil konopný sprej 150 ml

Poskytuje příjemnou úlevu dolním končetinám při projevech žilní nedostatečnosti, během dlouhého sezení či stání, při nadváze nebo v teplém počasí. Unikátní forma spreje zajišťuje pohodlnou aplikaci bez nutnosti roztírání a rychlé vstřebání účinných přírodních složek do pokožky. Sprej nezanechává barevné stopy, nelepí. Účinné látky: konopný olej, extrakt boswellie, extrakt arniky, extrakt kostivalu, máta, rutin.
Cannaderm

Parametry

EAN
8594059738875
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
150 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Před použitím lahvičku protřepejte. Následně sprej naneste krátkými střiky ze vzdálenosti 20–25 cm na pokožku dolních končetin. Při aplikaci držte lahvičku ve svislé poloze aplikátorem vzhůru. Sprej je vhodné aplikovat z pravé i levé strany nohy od oblasti kotníku a lýtka až pod koleno. Obdobným způsobem ošetřete nejdříve jednu a poté druhou dolní končetinu. Při dodržení doporučeného postupu není potřeba přípravek nijak dále roztírat. Sprej na pokožce vytvoří rovnoměrný film, který se rychle vstřebává, nezanechává barevné stopy a nelepí. Po aplikaci spreje je kůže hydratovaná, zvláčněná a sametově jemná. Aplikaci spreje můžete dle potřeby opakovat kdykoliv během dne. Sprej je určen pro pokožku za účelem její ochrany a zlepšení stavu.
Konopný olej, extrakt boswellie, extrakt arniky, extrakt kostivalu, silice sibiřské jedle, silice máty peprné, mentol, extrakt z měsíčku lékařského, extrakt z řepíku, silice fenyklu a voňatky, rutin.
Při první aplikaci po otevření balení nemusí dojít k dokonalému rozptýlení spreje během nástřiku. Případné kapky na pokožce je vhodné rozetřít dlaní. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku přípravku. Neaplikujte do očí a na sliznici.

Cannaderm Venosil konopný...

288,00 Kč